Çayırova Kastamonulular Büyük Geceye Hazırlanıyor

Çayırova 11.12.2017 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Kastamonulular Büyük Geceye Hazırlanıyor

Çayırova Kastamonulular Derneği 24 Aralık’ta yapılacak ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne hazırlanıyor.

24 Aralık Pazar günü saat 19.00 ile 23.00 arasında Arzum Düğün Sarayı’nda yapılacak  ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne tüm dostlarını davet eden Çayırova Kastamonulular Derneği Başkanı Erdal Önemli, “Şerife Bacı, tiyatro ekibi ve yöresel sanatçılarımızla eğleneceğimiz bu güzel ve özel geceyi 24 Aralık’ta, Arzum Düğün Sarayı’nda yapacağız. Geceye katılmak isteyen vatandaşlarımız biletleri dernek lokalinden temin edebilirler. SÜPRİZ HEDİYELER Etkinliğimizde bir de çekiliş yapacağız. Yapacağımız çekiliş, biletlerin üzerinde bulunan numaralarla gerçekleştirilecek. Sürpriz hediyelerin verileceği çekilişte, vatandaşlarımız biletlerini yanında getirmelidirler.  Birlik ve beraberlik içinde geçecek, dostlarımızla ve hemşerilerimizle kaynaşacağımız bu güzel geceye tüm değerli hemşerilerimizi ve dostlarımızı davet ediyoruz. 
Çayırova Kastamonulular Derneği 24 Aralık’ta yapılacak ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne hazırlanıyor.

24 Aralık Pazar günü saat 19.00 ile 23.00 arasında Arzum Düğün Sarayı’nda yapılacak  ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne tüm dostlarını davet eden Çayırova Kastamonulular Derneği Başkanı Erdal Önemli, “Şerife Bacı, tiyatro ekibi ve yöresel sanatçılarımızla eğleneceğimiz bu güzel ve özel geceyi 24 Aralık’ta, Arzum Düğün Sarayı’nda yapacağız. Geceye katılmak isteyen vatandaşlarımız biletleri dernek lokalinden temin edebilirler.

SÜPRİZ HEDİYELER

Etkinliğimizde bir de çekiliş yapacağız. Yapacağımız çekiliş, biletlerin üzerinde bulunan numaralarla gerçekleştirilecek. Sürpriz hediyelerin verileceği çekilişte, vatandaşlarımız biletlerini yanında getirmelidirler.  Birlik ve beraberlik içinde geçecek, dostlarımızla ve hemşerilerimizle kaynaşacağımız bu güzel geceye tüm değerli hemşerilerimizi ve dostlarımızı davet ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.