“Çayırova Kent Park’ı tinerciler kullanıyor”

Çayırova 22.09.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova Kent Park’ı tinerciler kullanıyor”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yapımı tamamlanan ancak kullanıma açılmayan Çayırova Kent Park’ta incelemelerde bulunarak, “Çayırova Kent Park’ı tinerciler kullanıyor” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova CHP Meclis Üyesi Halis Koç ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, yapımı tamamlanan ancak kullanıma açılmayan Çayırova Kent Park’ta incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerde Çayırova Kent Park’ın talan edilmiş ve yakılıp, yıkılmış bir halde olduğunu görüntülediler. Konuyla ilgili konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek “2019 seçimlerinde en ufak bir sorun olmadan teslim edilen bu tesis şuanda tinercilerin kullandığı bir merkez haline gelmiş. Dükkanların kilitleri sökülmüş, içeridekiler talan edilmiş. Milli servet olarak gördüğümüz yerin son hali. Devletin eliyle talan nasıl yapılır onun örneği. Burada yapılanın kesinlikle sosyal belediyecilikle bir ilgisi yok. İşte gülen şehir Kocaeli’den manzaralar” ifadelerini kullandı. BELEDİYE DEVLETİN HAZİNESİNE SAHİP ÇIKMADI İncelemelerde bulunan bir diğer isim CHP Meclis Üyesi Halis Koç ise terkedilen Çayırova Kent Park dükkanlarını tek tek gezerek, “Enerjiden tasarruf için elektriği kesilen, milyon liraların harcandığı bu alan 3 tane güvenlik ile bile çok rahat korunabilirdi. Ancak belediye devletin hazinesine sahip çıkmadı. Buraya verilen zarar 10-15 milyon lira. Bir buçuk yıl önce teslim edildiğinden beri Çayırova Belediyesi’nin önlem almamasından dolayı böyle bir zarar meydana geldi. Yeniden bir ihale ile vatandaşlarımız zarara uğratılacak. Burasının parası da vatandaşlarımızın vergileri ile yapıldı. Çayırova Belediyesi bu zarara engel olsun. Eğer olamıyorsa Kocaeli Büyükşehir engel olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın güzel yerlere gittiği gibi gelsin burayı da ziyaret etsin. Gitgide devlet malına zarar artmakta, ihanet edilmekte. İki defa açılışı yapılan, yalnızca açılışları için 550 bin Lira harcanan kültür merkezi, özellikle kent park harabe halde” diyerek Çayırova Kültür Merkezi Kent Park’ın haline isyan etti.  

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yapımı tamamlanan ancak kullanıma açılmayan Çayırova Kent Park’ta incelemelerde bulunarak, “Çayırova Kent Park’ı tinerciler kullanıyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova CHP Meclis Üyesi Halis Koç ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, yapımı tamamlanan ancak kullanıma açılmayan Çayırova Kent Park’ta incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerde Çayırova Kent Park’ın talan edilmiş ve yakılıp, yıkılmış bir halde olduğunu görüntülediler. Konuyla ilgili konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek “2019 seçimlerinde en ufak bir sorun olmadan teslim edilen bu tesis şuanda tinercilerin kullandığı bir merkez haline gelmiş. Dükkanların kilitleri sökülmüş, içeridekiler talan edilmiş. Milli servet olarak gördüğümüz yerin son hali. Devletin eliyle talan nasıl yapılır onun örneği. Burada yapılanın kesinlikle sosyal belediyecilikle bir ilgisi yok. İşte gülen şehir Kocaeli’den manzaralar” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE DEVLETİN HAZİNESİNE SAHİP ÇIKMADI

İncelemelerde bulunan bir diğer isim CHP Meclis Üyesi Halis Koç ise terkedilen Çayırova Kent Park dükkanlarını tek tek gezerek, “Enerjiden tasarruf için elektriği kesilen, milyon liraların harcandığı bu alan 3 tane güvenlik ile bile çok rahat korunabilirdi. Ancak belediye devletin hazinesine sahip çıkmadı. Buraya verilen zarar 10-15 milyon lira. Bir buçuk yıl önce teslim edildiğinden beri Çayırova Belediyesi’nin önlem almamasından dolayı böyle bir zarar meydana geldi. Yeniden bir ihale ile vatandaşlarımız zarara uğratılacak. Burasının parası da vatandaşlarımızın vergileri ile yapıldı. Çayırova Belediyesi bu zarara engel olsun. Eğer olamıyorsa Kocaeli Büyükşehir engel olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın güzel yerlere gittiği gibi gelsin burayı da ziyaret etsin. Gitgide devlet malına zarar artmakta, ihanet edilmekte. İki defa açılışı yapılan, yalnızca açılışları için 550 bin Lira harcanan kültür merkezi, özellikle kent park harabe halde” diyerek Çayırova Kültür Merkezi Kent Park’ın haline isyan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.