Çayırova Kışa Hazır

Çayırova 19.12.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Kışa Hazır

Çayırova Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını tamamladı. 80 personel ve 20 araçla 7/24 hizmet verecek belediye ekipleri, yağışlı havalarda vatandaşın ve trafiktekilerin mağdur olmaması için göreve hazır.

3 vardiya ve 3 bölgeye ayrılan Çayırova’da belirlenen noktalarda araçlar ve personel, gerektiği her an tam donanımlı ekipmanları ile yollara müdahale edecek.Yoğun kar yağışının beklendiği şu günlerde önlemlerini alan Çayırova Belediyesi, karla mücadele ekipleri ile tuzlama, yol açma ve kurtarma çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürmeye hazır. Yağışların başlamasıyla aşırı buzlanma ve donmaya karşı 24 saat tuzlama ve yol açma çalışması yapan Çayırova Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere, sokaklarda da tuzlama robotları öncülüğünde çalışmalar gerçekleştirmeye başlıyor. 3 tuzlama kamyonu, 2 tuzlama robotu (küreme ve tuzlama), 2 greyder, 2 traktör, 4 JCB, 2 kar küreme aracı, 2 exkavatör, 5 büyük 2 küçük kamyon ve çeşitli iş makineleri ile gece gündüz demeden her zaman müdahaleye hazır olan ekipler bir süre önce tam teşekküllü olarak devreye giren Garaj ve Lojistik Merkezinde konuşlandırıldı. 24 saat teyakkuz halinde olan ekipler ilçede oluşması muhtemel durumlar için kurtarma birimleri de oluşturarak yolda kalan vatandaşlara yardımcı olacak Başkan Demirci: “Ekiplerimiz 24 Saat Çalışıyor” Konu ile alakalı bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “belediyemiz bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri 24 saat teyakkuz halindeler. İlçe halkının bu kışı sorunsuz geçirmeleri için tüm imkanlarımız ile çalışacağız. 80 kişi ve 20 araçtan oluşan 3 ayrı ekibimiz 24 saat boyunca 3 vardiya olarak çalışmaya devam edecek. Ayrıca yollarda mahsur kalan vatandaşlar için de kurtarma ekiplerimiz olacak”dedi.
Çayırova Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını tamamladı. 80 personel ve 20 araçla 7/24 hizmet verecek belediye ekipleri, yağışlı havalarda vatandaşın ve trafiktekilerin mağdur olmaması için göreve hazır.

3 vardiya ve 3 bölgeye ayrılan Çayırova’da belirlenen noktalarda araçlar ve personel, gerektiği her an tam donanımlı ekipmanları ile yollara müdahale edecek.Yoğun kar yağışının beklendiği şu günlerde önlemlerini alan Çayırova Belediyesi, karla mücadele ekipleri ile tuzlama, yol açma ve kurtarma çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürmeye hazır. Yağışların başlamasıyla aşırı buzlanma ve donmaya karşı 24 saat tuzlama ve yol açma çalışması yapan Çayırova Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere, sokaklarda da tuzlama robotları öncülüğünde çalışmalar gerçekleştirmeye başlıyor. 3 tuzlama kamyonu, 2 tuzlama robotu (küreme ve tuzlama), 2 greyder, 2 traktör, 4 JCB, 2 kar küreme aracı, 2 exkavatör, 5 büyük 2 küçük kamyon ve çeşitli iş makineleri ile gece gündüz demeden her zaman müdahaleye hazır olan ekipler bir süre önce tam teşekküllü olarak devreye giren Garaj ve Lojistik Merkezinde konuşlandırıldı. 24 saat teyakkuz halinde olan ekipler ilçede oluşması muhtemel durumlar için kurtarma birimleri de oluşturarak yolda kalan vatandaşlara yardımcı olacak

Başkan Demirci: “Ekiplerimiz 24 Saat Çalışıyor”
Konu ile alakalı bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “belediyemiz bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri 24 saat teyakkuz halindeler. İlçe halkının bu kışı sorunsuz geçirmeleri için tüm imkanlarımız ile çalışacağız. 80 kişi ve 20 araçtan oluşan 3 ayrı ekibimiz 24 saat boyunca 3 vardiya olarak çalışmaya devam edecek. Ayrıca yollarda mahsur kalan vatandaşlar için de kurtarma ekiplerimiz olacak”dedi.

img_4441

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.