Çayırova ‘Kitap Fuarı’na ev sahipliği yapacak

Çayırova 25.09.2019 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova ‘Kitap Fuarı’na ev sahipliği yapacak

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği 1. kitap fuarı, 4-13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı sunacak çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belediye Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Çayırova çok önemli kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak. 4-13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek fuara 60 yayın evi 200 bin kitapla stant açacak. 40 YAZAR KATILACAK Çayırova’da ilki gerçekleşecek büyük kültür organizasyonuna 40 yazar katılacak. Hayati İnanç, Hatice Kübra Tongar, Mehmet Akif Ersoy, Rasim Özdenören, Oğuz Saygın, Nurullah Genç, Yavuz Bahadıroğlu, İsmail Kılıçarslan, Sait Ercan gibi birçok yazar konferans, söyleşi, imza günlerinde kitapseverlerle buluşacak. 10 gün sürecek ve girişlerin ücretsiz olduğu fuar sabah 09.00 ile akşam 20:00 saatleri arasında açık kalacak.

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği 1. kitap fuarı, 4-13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı sunacak çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belediye Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Çayırova çok önemli kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak. 4-13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek fuara 60 yayın evi 200 bin kitapla stant açacak.

40 YAZAR KATILACAK

Çayırova’da ilki gerçekleşecek büyük kültür organizasyonuna 40 yazar katılacak. Hayati İnanç, Hatice Kübra Tongar, Mehmet Akif Ersoy, Rasim Özdenören, Oğuz Saygın, Nurullah Genç, Yavuz Bahadıroğlu, İsmail Kılıçarslan, Sait Ercan gibi birçok yazar konferans, söyleşi, imza günlerinde kitapseverlerle buluşacak. 10 gün sürecek ve girişlerin ücretsiz olduğu fuar sabah 09.00 ile akşam 20:00 saatleri arasında açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.