19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Kurban’a Hazır

Çayırova 23.08.2016 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Kurban’a Hazır

Çayırova’da Kurban Satış Yerleri için kuralar Belediye Kültür Salonu’nda çekildi.

Geçen yıla göre daha fazla talebin olduğu Kurban Satış Alanı’nda 160 satıcı yerlerini belirledi. Bu yıl kurban satış alanında ki ışıklandırma ve su ihtiyacını giderecek musluk sayısı artırılırken her elektrik direğine satıcıların elektrik alabilmeleri için prizler takıldı. GÜLTEKİN KURA ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Kurban Satış alanındaki yerlerin belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekimini bizzat yönetti. Kurada yer parasını alan ancak çekilişe katılamayan Pazar yeri sahiplerinin yerine Çayırova Belediyesi Güvenlik Amiri kurayı çekti. Kura çekimi tekli alan, çiftli akan ve dörtlü alanlar olarak belirlenerek sahiplerini buldu. ALAN HAZIR Çayırovaspor Kulübü tarafından, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Kulüp tarafından Çayırova’da vatandaşların kurban ihtiyaçlarını giderebilmeleri için Kuştepe Bölgesi’nde kurban satış alanları oluşturuldu. Oluşturulan alanların belirlenmesi adına gerçekleşen kura çekiminde Çayırova Belediyesi’ndan iki görevli de salonda hazır bulundu. GÜLTEKİN BOL KAZANÇ DİLEDİ Kura çekimi öncesi kurban satıcılarına yönelik kısa bir konuşma yapan Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, “İnşallah Allah sizlere bol kazanç verir. Gelecek sene mesicidi, tuvaleti, yatakhanesi, duşları ile bir kurban satış yeri tesisi yapılıyor. Bu konuda Çayırova Belediye Başkanımız Şevki Demirci hem kurban alışverişi yapacak vatandaşlarımız hem de siz kurban satıcıları için bir planlama içinde. Bu tesis hayata geçinceye dek bu yıl da eski yerimizde vatandaşlarımızın kurban ihtiyacını gidereceğiz. Hem vatandaşımıza hem de sizlere şimdiden hayırlı alışverişler dilerim.”dedi. HAKSIZLIK YAPILDI DİYENE 10 KATINI İADE EDERİM Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, “Babamın oğlu gelse buradan özel bir yer istese kabul etmem. Kimse haksızlık yapıldı düşüncesi içerisinde olmasın. Şayet böyle bir durumun olduğunu ifade eden bir kişi varsa yatırdığı alan bedelinin 10 katını kendisine iade edeceğim. Haksızlık yapılmadan şeffaf bir kura çekimi ile yerler belirlenmiştir.”dedi.
Çayırova’da Kurban Satış Yerleri için kuralar Belediye Kültür Salonu’nda çekildi.

Geçen yıla göre daha fazla talebin olduğu Kurban Satış Alanı’nda 160 satıcı yerlerini belirledi. Bu yıl kurban satış alanında ki ışıklandırma ve su ihtiyacını giderecek musluk sayısı artırılırken her elektrik direğine satıcıların elektrik alabilmeleri için prizler takıldı.

GÜLTEKİN KURA ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Kurban Satış alanındaki yerlerin belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekimini bizzat yönetti. Kurada yer parasını alan ancak çekilişe katılamayan Pazar yeri sahiplerinin yerine Çayırova Belediyesi Güvenlik Amiri kurayı çekti. Kura çekimi tekli alan, çiftli akan ve dörtlü alanlar olarak belirlenerek sahiplerini buldu.

ALAN HAZIR

Çayırovaspor Kulübü tarafından, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Kulüp tarafından Çayırova’da vatandaşların kurban ihtiyaçlarını giderebilmeleri için Kuştepe Bölgesi’nde kurban satış alanları oluşturuldu. Oluşturulan alanların belirlenmesi adına gerçekleşen kura çekiminde Çayırova Belediyesi’ndan iki görevli de salonda hazır bulundu.

GÜLTEKİN BOL KAZANÇ DİLEDİ

Kura çekimi öncesi kurban satıcılarına yönelik kısa bir konuşma yapan Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, “İnşallah Allah sizlere bol kazanç verir. Gelecek sene mesicidi, tuvaleti, yatakhanesi, duşları ile bir kurban satış yeri tesisi yapılıyor. Bu konuda Çayırova Belediye Başkanımız Şevki Demirci hem kurban alışverişi yapacak vatandaşlarımız hem de siz kurban satıcıları için bir planlama içinde. Bu tesis hayata geçinceye dek bu yıl da eski yerimizde vatandaşlarımızın kurban ihtiyacını gidereceğiz. Hem vatandaşımıza hem de sizlere şimdiden hayırlı alışverişler dilerim.”dedi.

HAKSIZLIK YAPILDI DİYENE 10 KATINI İADE EDERİM

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, “Babamın oğlu gelse buradan özel bir yer istese kabul etmem. Kimse haksızlık yapıldı düşüncesi içerisinde olmasın. Şayet böyle bir durumun olduğunu ifade eden bir kişi varsa yatırdığı alan bedelinin 10 katını kendisine iade edeceğim. Haksızlık yapılmadan şeffaf bir kura çekimi ile yerler belirlenmiştir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.