19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Kutladı

Çayırova 11.06.2017 - 21:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Kutladı

Çayırova'da Türk Kızılayının 149. kuruluş yıl dönümü iftar programında kutlandı.

Çayırova'da vatandaşlara verilen sokak iftarında Kızılay'ın 149.Kuruluş yıldönümüde beraberinde kutlandı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demrici ve Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Zafer Kılıç Türk Kızılay'ı çalışanları ile birlikte vatandaşlara yemek dağıttı. Demirci, Türk Kızılayı'nın, din, ırk ve kültür ayrımı yapmaksızın 149 yıldır herkesin yardımına koştuğunu belirtti. Türk Kızılayı'nın çok önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Belediye Başkanı Demirci, şunları kaydetti: "Toplumlar hiç beklemedikleri bir anda savaş, deprem, sel baskını, toprak kayması, yangın gibi felaketlerle karşılaşırlar. İnsanların, böyle arzu edilmeyen günlerinde uzanacak bir dost eline ihtiyaçları vardır. Felakete uğrayanların beslenme, barınma, sağlık gibi kapsamlı ihtiyaçlarının kısa sürede giderilmesi için kurulan Türk Kızılayı 149 yıldır bu hizmetleri yerine getiriyor. 149 yıldır var olan Kızılay, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik olarak belirlenen ilkeler ışığında insanlığa hizmet vermektedir."
Çayırova'da Türk Kızılayının 149. kuruluş yıl dönümü iftar programında kutlandı.

Çayırova'da vatandaşlara verilen sokak iftarında Kızılay'ın 149.Kuruluş yıldönümüde beraberinde kutlandı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demrici ve Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Zafer Kılıç Türk Kızılay'ı çalışanları ile birlikte vatandaşlara yemek dağıttı. Demirci, Türk Kızılayı'nın, din, ırk ve kültür ayrımı yapmaksızın 149 yıldır herkesin yardımına koştuğunu belirtti.

Türk Kızılayı'nın çok önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Belediye Başkanı Demirci, şunları kaydetti:

"Toplumlar hiç beklemedikleri bir anda savaş, deprem, sel baskını, toprak kayması, yangın gibi felaketlerle karşılaşırlar. İnsanların, böyle arzu edilmeyen günlerinde uzanacak bir dost eline ihtiyaçları vardır. Felakete uğrayanların beslenme, barınma, sağlık gibi kapsamlı ihtiyaçlarının kısa sürede giderilmesi için kurulan Türk Kızılayı 149 yıldır bu hizmetleri yerine getiriyor. 149 yıldır var olan Kızılay, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik olarak belirlenen ilkeler ışığında insanlığa hizmet vermektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.