Çayırova’lı Çocuklar “Okuyoruz Söyleşiyor” Projesiyle Kitaplarına Kavuştu

Çayırova 02.01.2017 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’lı Çocuklar “Okuyoruz Söyleşiyor” Projesiyle Kitaplarına Kavuştu

  Çayırova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “ Okuyoruz Söyleşiyoruz” projesiyle okullarda kitap dağıtımına devam ediyor. Okuyoruz Söyleşiyoruz projesi kapsamında Çocuk Edebiyat günleri düzenleyen Çayırova Belediyesi, her ay farklı bir yazarı Çayırova’lı çocuklarla buluşturuyor. Proje kapsamında ilçedeki tüm ilkokullara yazarların kitaplarını ulaştıran belediye bu ay, Şekerpınar, Akçakoca, Ahmet Yesevi ve Alparsalan İlköğretim okulunda, seçkin çocuk edebiyatı yazarlarından Koray Avcı Çakmak’ın kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi. Kitapları belediye yetkililerinin ellinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmazken, yazar ve kitap hakkında da çeşitli sorular sordular. Yeni Yılın İlk Konuğu Koray Avcı Çakmak Proje kapsamında çocuk edebiyatının ünlü isimlerinden Koray Avcı Çakmak yeni yılın ilk konuğu olacak. 18 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 10.00 da Belediye Kültür Salonunda gerçekleşecek olan Çocuk Edebiyatı Günlerinde minik okurları ile buluşacak olan yazar, öğrenciler ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Çocukların kitaplar ve yazarlık konusunda sorularını yanıtlayacak olan yazar, günün sonunda öğrencilerin kitaplarını imzalayacak.  

 

Çayırova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “ Okuyoruz Söyleşiyoruz” projesiyle okullarda kitap dağıtımına devam ediyor. Okuyoruz Söyleşiyoruz projesi kapsamında Çocuk Edebiyat günleri düzenleyen Çayırova Belediyesi, her ay farklı bir yazarı Çayırova’lı çocuklarla buluşturuyor. Proje kapsamında ilçedeki tüm ilkokullara yazarların kitaplarını ulaştıran belediye bu ay, Şekerpınar, Akçakoca, Ahmet Yesevi ve Alparsalan İlköğretim okulunda, seçkin çocuk edebiyatı yazarlarından Koray Avcı Çakmak’ın kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi. Kitapları belediye yetkililerinin ellinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmazken, yazar ve kitap hakkında da çeşitli sorular sordular.

Yeni Yılın İlk Konuğu Koray Avcı Çakmak

Proje kapsamında çocuk edebiyatının ünlü isimlerinden Koray Avcı Çakmak yeni yılın ilk konuğu olacak. 18 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 10.00 da Belediye Kültür Salonunda gerçekleşecek olan Çocuk Edebiyatı Günlerinde minik okurları ile buluşacak olan yazar, öğrenciler ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Çocukların kitaplar ve yazarlık konusunda sorularını yanıtlayacak olan yazar, günün sonunda öğrencilerin kitaplarını imzalayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.