19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’lı Öğrenciler Tatilini En İyi Şekilde Değerlendiriyor

Çayırova 24.01.2018 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’lı Öğrenciler Tatilini En İyi Şekilde Değerlendiriyor

Eğitime yaptığı desteklerle ve gerçekleştirdiği projelerle, ilçede her geçen yıl başarı çıtasını ileriye taşıyan Çayırova Belediyesi, özel olarak oluşturulmuş 50 kişilik “Yıldız Akademi” öğrencileri için LGS (Liseye Geçiş Sistemi)  deneme ve hazırlık sınavlarını belirli periyodlarla gerçekleştirmeye devam ediyor.  2017-2018 eğitim öğretim döneminde TEOG’un kaldırılmasından sonra 8. sınıfların liseye geçişlerini sağlayan Liseye Geçiş Sistemine öğrencileri adapte etmek  için  ders programlarının hazırlandığı ve çocuklarla birebir ders çalışma imkânının sunulduğu Türkan Göktürk Bilgievi’nde gerçekleşen LGS deneme sınavında öğrenciler ter döktü. Yıldız Akademi öğrencileri, katıldığı LGS deneme sınavı kitapçıklarında temel eğitim dersleri olan Türkçe, Matematik, İngilizce, Din Kültürü, Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi ve İnkılap dersleri için hazırlanan soruları çözdü. DENEME SINAVLARIYLA SINAV HEYECANINI YENİYORLAR Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Haziran ayında yapılacak olan LGS sınavı öncesi eğitim temposunu arttıran öğrenciler belirli aralıklarla bilgi ve birikimlerini ölçmek adına sınavlara katılarak bilgilerini güncel tutuyorlar. Türkan Göktürk Bilgievi’nde temel eğitim derslerini, alanında uzman öğretmenler tarafından ücretsiz olarak alan öğrenciler yıl içerisinde belirli aralıklarla yapılan deneme sınavlarına katılarak bilgi ve birikimlerini ölçerken, aynı zamanda da sınav heyecanını deneme sınavlarıyla yenme fırsatı buluyor. “YILDIZ AKADEMİ” VE “HEDEF GELECEK” ÖRNEK OLUYOR Çayırova Belediyesi, başarı kriterlerine göre orta 3 öğrencilerinden özel olarak seçtiği 50 öğrencinin akademik hayatına ders destek programlarıyla katkı sunarken, yıl içerisinde düzenlediği tarihi, bilimsel ve eğlenceli geziler ve sosyal kültürel aktivitelerle onların gelişimini destekliyor. Çayırova Belediyesi sağladığı eğitim, seminer ve kurs imkanlarıyla modern fiziki mekanlarıyla onların ders başarılarının yanı sıra sporu ve sanatı hayatlarının bir parçası haline getirmek için uzman eğitmenleriyle seferber oluyor. Onların fiziki, ruhsal ve zihinsel her türlü gelişimine yönelik programlar uyguluyor. Lise öğrencileri için uyguladığı “Hedef Gelecek” projesi ve ortaokul öğrencileri için hayata geçirdiği “Yıldız Akademi” projesiyle ilçede Türkiye çapında örnek olacak gençlik projelerine imza atıyor.    

Eğitime yaptığı desteklerle ve gerçekleştirdiği projelerle, ilçede her geçen yıl başarı çıtasını ileriye taşıyan Çayırova Belediyesi, özel olarak oluşturulmuş 50 kişilik “Yıldız Akademi” öğrencileri için LGS (Liseye Geçiş Sistemi)  deneme ve hazırlık sınavlarını belirli periyodlarla gerçekleştirmeye devam ediyor.  2017-2018 eğitim öğretim döneminde TEOG’un kaldırılmasından sonra 8. sınıfların liseye geçişlerini sağlayan Liseye Geçiş Sistemine öğrencileri adapte etmek  için  ders programlarının hazırlandığı ve çocuklarla birebir ders çalışma imkânının sunulduğu Türkan Göktürk Bilgievi’nde gerçekleşen LGS deneme sınavında öğrenciler ter döktü. Yıldız Akademi öğrencileri, katıldığı LGS deneme sınavı kitapçıklarında temel eğitim dersleri olan Türkçe, Matematik, İngilizce, Din Kültürü, Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi ve İnkılap dersleri için hazırlanan soruları çözdü.

DENEME SINAVLARIYLA SINAV HEYECANINI YENİYORLAR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Haziran ayında yapılacak olan LGS sınavı öncesi eğitim temposunu arttıran öğrenciler belirli aralıklarla bilgi ve birikimlerini ölçmek adına sınavlara katılarak bilgilerini güncel tutuyorlar. Türkan Göktürk Bilgievi’nde temel eğitim derslerini, alanında uzman öğretmenler tarafından ücretsiz olarak alan öğrenciler yıl içerisinde belirli aralıklarla yapılan deneme sınavlarına katılarak bilgi ve birikimlerini ölçerken, aynı zamanda da sınav heyecanını deneme sınavlarıyla yenme fırsatı buluyor.

“YILDIZ AKADEMİ” VE “HEDEF GELECEK” ÖRNEK OLUYOR

Çayırova Belediyesi, başarı kriterlerine göre orta 3 öğrencilerinden özel olarak seçtiği 50 öğrencinin akademik hayatına ders destek programlarıyla katkı sunarken, yıl içerisinde düzenlediği tarihi, bilimsel ve eğlenceli geziler ve sosyal kültürel aktivitelerle onların gelişimini destekliyor. Çayırova Belediyesi sağladığı eğitim, seminer ve kurs imkanlarıyla modern fiziki mekanlarıyla onların ders başarılarının yanı sıra sporu ve sanatı hayatlarının bir parçası haline getirmek için uzman eğitmenleriyle seferber oluyor. Onların fiziki, ruhsal ve zihinsel her türlü gelişimine yönelik programlar uyguluyor. Lise öğrencileri için uyguladığı “Hedef Gelecek” projesi ve ortaokul öğrencileri için hayata geçirdiği “Yıldız Akademi” projesiyle ilçede Türkiye çapında örnek olacak gençlik projelerine imza atıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.