Çayırova’lı okul Türkiye birincisi oldu!

Çayırova 30.12.2019 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’lı okul Türkiye birincisi oldu!

Çayırova Alparslan İlkokulu, ‘Gelecek Kodlarımızda’ projesi ile Uluslararası e-Twinning Projesi’nde STEM ödülü alarak Türkiye 1.si oldu.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında, Çayırova Alparslan İlkokulu Sınıf Öğretmeni Demet Aydoğan’ın kurucusu olduğu ‘Gelecek Kodlarımızda’ (Future is in our Codings) Uluslararası e-Twinning Projesi Ulusal ve Uluslararası Kalite Etiketi belgesi ile ödüllendirildi. 19-21 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen ve 200 öğretmenin katıldığı e-Twinning 10. Ulusal Konferansı´na davet edilen Çayırova Alparslan İlkokulu 8507 başvuru arasından en yüksek puan aldı. 2019 yılının STEM ve Kodlama alanında en iyi projesi seçilen proje STEM Kategorisi Türkiye Özel Ödülünü almaya hak kazandı. Aynı zamanda kurucu ortaklarından Sapanca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meltem Karabudak başta olmak üzere 41 öğretmenle yürüttükleri projede Çayırova Alparslan İlkokulu’nun 18 öğretmeni e-Twinning 10. Ulusal Konferansına davet edildi.     BAKAN SELÇUK’DA KATILDI Konferansa gelerek e-Twinning ailesini onurlandıran Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç.Dr. Adnan Boyacı, Yeğitek Daire başkanı Mustafa Hakan Bücük, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl Yılmaz, Eğitim Teknolojileri, e-Twinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, UDS ekibi, akademisyenler ve 81 ilden 200 öğretmen konferansa katıldı. 3 gün süren konferansta katılımcılar, 21.yy becerileri ve eğitim teknolojilerini konu alan atölye çalışmaları, panel ve eğitimlere katıldı. Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk, Çayırova Alparslan İlkokulu’nun proje standını gezerek proje hakkında bilgi edinip projede çalışan öğretmenleri tebrik etti.
Çayırova Alparslan İlkokulu, ‘Gelecek Kodlarımızda’ projesi ile Uluslararası e-Twinning Projesi’nde STEM ödülü alarak Türkiye 1.si oldu.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında, Çayırova Alparslan İlkokulu Sınıf Öğretmeni Demet Aydoğan’ın kurucusu olduğu ‘Gelecek Kodlarımızda’ (Future is in our Codings) Uluslararası e-Twinning Projesi Ulusal ve Uluslararası Kalite Etiketi belgesi ile ödüllendirildi. 19-21 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen ve 200 öğretmenin katıldığı e-Twinning 10. Ulusal Konferansı´na davet edilen Çayırova Alparslan İlkokulu 8507 başvuru arasından en yüksek puan aldı. 2019 yılının STEM ve Kodlama alanında en iyi projesi seçilen proje STEM Kategorisi Türkiye Özel Ödülünü almaya hak kazandı. Aynı zamanda kurucu ortaklarından Sapanca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meltem Karabudak başta olmak üzere 41 öğretmenle yürüttükleri projede Çayırova Alparslan İlkokulu’nun 18 öğretmeni e-Twinning 10. Ulusal Konferansına davet edildi.

 

 

BAKAN SELÇUK’DA KATILDI

Konferansa gelerek e-Twinning ailesini onurlandıran Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç.Dr. Adnan Boyacı, Yeğitek Daire başkanı Mustafa Hakan Bücük, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl Yılmaz, Eğitim Teknolojileri, e-Twinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, UDS ekibi, akademisyenler ve 81 ilden 200 öğretmen konferansa katıldı. 3 gün süren konferansta katılımcılar, 21.yy becerileri ve eğitim teknolojilerini konu alan atölye çalışmaları, panel ve eğitimlere katıldı. Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk, Çayırova Alparslan İlkokulu’nun proje standını gezerek proje hakkında bilgi edinip projede çalışan öğretmenleri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.