GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’nın Gençleri Üniversite Sınavına Hazırlanıyor

Çayırova 19.02.2020 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’nın Gençleri Üniversite Sınavına Hazırlanıyor

Eğitime önem veren Çayırova Belediyesi, lise son sınıf ve mezun olan öğrencileri gençlik merkezinde üniversite sınavlılarına hazırlıyor. Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz sloganı ile eğitime önem ve destek veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin eğitimde başarı grafiğini daha yükseltmek için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Belediye gençlik merkezinde 11 ve 12. sınıflar ile liseden mezun olan 260 öğrenciye üniversiteye hazırlık kursu veriliyor. Hafta içi ve hafta sonu devam eden üniversite sınavlarına hazırlık kursunda Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Coğrafya ve İngilizce derslerinin yanı sıra moral, motivasyon eğitimi ve rehberlik hizmetleri de veriliyor.  

Eğitime önem veren Çayırova Belediyesi, lise son sınıf ve mezun olan öğrencileri gençlik merkezinde üniversite sınavlılarına hazırlıyor.

Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz sloganı ile eğitime önem ve destek veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin eğitimde başarı grafiğini daha yükseltmek için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Belediye gençlik merkezinde 11 ve 12. sınıflar ile liseden mezun olan 260 öğrenciye üniversiteye hazırlık kursu veriliyor. Hafta içi ve hafta sonu devam eden üniversite sınavlarına hazırlık kursunda Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Coğrafya ve İngilizce derslerinin yanı sıra moral, motivasyon eğitimi ve rehberlik hizmetleri de veriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.