Çayırova’nın ilk fuarı yarın açılıyor!

Çayırova 03.10.2019 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’nın ilk fuarı yarın açılıyor!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 4 Ekim Cuma günü saat 10.00’da açılışı gerçekleşecek olan Kitap Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti. Çayırova Belediyesi’nin ilkini düzenlediği kitap fuarı 4 Ekim Cuma günü kitapseverlere kapılarını açıyor. 4-13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek fuarın açılışı saat 10:00’da kültür merkezi önünde gerçekleşecek. FUARA 40 YAZAR KATILACAK Çayırova ve bölgede ilk defa gerçekleşecek büyük kültür organizasyonu için tüm hazırlıkları tamamlayan Çayırova Belediyesi, ilçedeki 20 bin öğrenciyi kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap kumbarası dağıtmıştı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 4 Ekim Cuma günü saat 10.00’da açılışı gerçekleşecek olan Kitap Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti. Çayırova Belediyesi’nin ilkini düzenlediği kitap fuarı 4 Ekim Cuma günü kitapseverlere kapılarını açıyor. 4-13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek fuarın açılışı saat 10:00’da kültür merkezi önünde gerçekleşecek.

FUARA 40 YAZAR KATILACAK

Çayırova ve bölgede ilk defa gerçekleşecek büyük kültür organizasyonu için tüm hazırlıkları tamamlayan Çayırova Belediyesi, ilçedeki 20 bin öğrenciyi kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap kumbarası dağıtmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.