19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’nın Modern Garajı!

Çayırova 15.01.2019 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’nın Modern Garajı!

5 Yılda yaptığı çalışmalarla Çayırova’yı marka kent haline getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçeye kazandırdığı Modern Garaj ve Lojistik merkeziyle de kentte iz bıraktı. Çayırova Belediye garajı, 5 yıl da fotoğrafta ki görüntüyü aldı.

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılan Garaj ve Lojistik merkezi, 5 yıl önceki mezbelelik haline bakıldığı zaman, modern Çayırova’nın en güzel yüzlerinden birisi oldu. 5 yıl önce garaj ve Lojistik merkez olduğuna bile inanılmayan görüntü, Başkan Şevki, Demirci’nin öz verili çalışmasıyla bugün modern bir tesis halini aldı. 2017 yılının başlarında yapımı tamamlanan Garaj ve Lojistik Merkezi ile tasarrufta önemli adımlar atan, makina parkı ve araç filosunun etkin ve verimli kullanımını sağlayan Çayırova Belediyesi, kendi kaynaklarıyla oluşturduğu üretim, bakım ve onarım atölyeleriyle de sorunsuz işleyen bir sistem kurdu. TÜM ATÖLYELER TEK NOKTADA Marangozhane, demir ve kaynak atölyeleri, lastik atölyesi, büyük ve küçük araç yıkama ve yağlama atölyeleri, açık ve kapalı garajlar, yakıt istasyonu, bakım ve onarım atölyeleri ile idari bina gibi birçok alanı tek bir noktada toplayan Çayırova Belediyesi, bu noktalarda kendi üretimini yapabiliyor. Marangozhane atölyesinde tüm mobilya aksamlarını üretebilen bir yapıya sahip olan Çayırova Belediyesi, kendi bünyesindeki mobilya işlemlerinin yanı sıra parklarda, mesire alanlarında, okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarının binalarındaki tüm mobilya ihtiyaçları da gideriyor. Demir ve kaynak atölyesinde ise ilçenin ihtiyacı olan tüm çalışmaları gerçekleştiren belediye, yollardaki korkuluklar, mazgallar ve park, camii, okul gibi alanlarında çevrelerindeki eksiklikleri de tamamlıyor. BAKIM NOKTASINDA ANINDA MÜDAHALE Bakım ve onarım atölyeleriyle araçların tüm teknik yapısına dokunabilen kurum, mekanik, elektrik, motor alanlarında da çalışmalarını yürütüyor. Garaj dışında arıza veren bir araca anlık müdahale edebilme adına yol yardım aracını da oluşturan Çayırova Belediyesi, arıza durumlarında iş kaybınıda en aza indirerek, düzenli ve sistemli bir hizmet sergiliyor. Özellikle Çayırova’lıların kullanımına tahsis edilen otobüs, hasta nakil aracı ve mezarlıklar müdürlüğü araçlarını sık sık kontrol eden belediye, bu araçlarda oluşabilecek sorunları önceden tespit ederek kesintisiz bir hizmet uygulamasıyla da göz dolduruyor.
5 Yılda yaptığı çalışmalarla Çayırova’yı marka kent haline getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçeye kazandırdığı Modern Garaj ve Lojistik merkeziyle de kentte iz bıraktı. Çayırova Belediye garajı, 5 yıl da fotoğrafta ki görüntüyü aldı.

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılan Garaj ve Lojistik merkezi, 5 yıl önceki mezbelelik haline bakıldığı zaman, modern Çayırova’nın en güzel yüzlerinden birisi oldu. 5 yıl önce garaj ve Lojistik merkez olduğuna bile inanılmayan görüntü, Başkan Şevki, Demirci’nin öz verili çalışmasıyla bugün modern bir tesis halini aldı. 2017 yılının başlarında yapımı tamamlanan Garaj ve Lojistik Merkezi ile tasarrufta önemli adımlar atan, makina parkı ve araç filosunun etkin ve verimli kullanımını sağlayan Çayırova Belediyesi, kendi kaynaklarıyla oluşturduğu üretim, bakım ve onarım atölyeleriyle de sorunsuz işleyen bir sistem kurdu.

TÜM ATÖLYELER TEK NOKTADA

Marangozhane, demir ve kaynak atölyeleri, lastik atölyesi, büyük ve küçük araç yıkama ve yağlama atölyeleri, açık ve kapalı garajlar, yakıt istasyonu, bakım ve onarım atölyeleri ile idari bina gibi birçok alanı tek bir noktada toplayan Çayırova Belediyesi, bu noktalarda kendi üretimini yapabiliyor. Marangozhane atölyesinde tüm mobilya aksamlarını üretebilen bir yapıya sahip olan Çayırova Belediyesi, kendi bünyesindeki mobilya işlemlerinin yanı sıra parklarda, mesire alanlarında, okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarının binalarındaki tüm mobilya ihtiyaçları da gideriyor. Demir ve kaynak atölyesinde ise ilçenin ihtiyacı olan tüm çalışmaları gerçekleştiren belediye, yollardaki korkuluklar, mazgallar ve park, camii, okul gibi alanlarında çevrelerindeki eksiklikleri de tamamlıyor.

BAKIM NOKTASINDA ANINDA MÜDAHALE

Bakım ve onarım atölyeleriyle araçların tüm teknik yapısına dokunabilen kurum, mekanik, elektrik, motor alanlarında da çalışmalarını yürütüyor. Garaj dışında arıza veren bir araca anlık müdahale edebilme adına yol yardım aracını da oluşturan Çayırova Belediyesi, arıza durumlarında iş kaybınıda en aza indirerek, düzenli ve sistemli bir hizmet sergiliyor. Özellikle Çayırova’lıların kullanımına tahsis edilen otobüs, hasta nakil aracı ve mezarlıklar müdürlüğü araçlarını sık sık kontrol eden belediye, bu araçlarda oluşabilecek sorunları önceden tespit ederek kesintisiz bir hizmet uygulamasıyla da göz dolduruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.