Çayırova’nın yeni Emniyet Müdürü Aldemir oldu!

Çayırova 07.09.2020 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’nın yeni Emniyet Müdürü Aldemir oldu!

Çayırova’nın Yeni İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, geçtiğimiz Cumartesi günü görevine resmen başladı. 9 Temmuz günü Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amirini kapsayan atama ve yer değiştirmeler çerçevesinde, İstanbul Arnavutköy POMEM’den Kocaeli’ne atanan Tuncel Aldemir, Bayburt İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Erkan Gürbüz’den boşalan Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu. 22 yıldır polis teşkilatına hizmet eden Aldemir, ilçe emniyet müdürü olarak ilk kez Çayırova’da görev yapacak. İSTANBUL’DA KRİTİK GÖREVLER ÜSTLENDİ Yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Aldemir, “Çayırova halkının huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin mücadele edeceğiz” dedi. İstanbul’da kritik görevler yapan Aldemir, Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı, Kağıthane İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı, Bilgi-İşlem Şube Müdürlüğü ve POMEM Öğretmen Emniyet Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttü.

Çayırova’nın Yeni İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, geçtiğimiz Cumartesi günü görevine resmen başladı. 9 Temmuz günü Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amirini kapsayan atama ve yer değiştirmeler çerçevesinde, İstanbul Arnavutköy POMEM’den Kocaeli’ne atanan Tuncel Aldemir, Bayburt İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Erkan Gürbüz’den boşalan Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu. 22 yıldır polis teşkilatına hizmet eden Aldemir, ilçe emniyet müdürü olarak ilk kez Çayırova’da görev yapacak.

İSTANBUL’DA KRİTİK GÖREVLER ÜSTLENDİ

Yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Aldemir, “Çayırova halkının huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin mücadele edeceğiz” dedi. İstanbul’da kritik görevler yapan Aldemir, Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı, Kağıthane İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı, Bilgi-İşlem Şube Müdürlüğü ve POMEM Öğretmen Emniyet Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.