Çayırova önce Gebze’ye sonra Soma’ya misafir

Spor 01.11.2017 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova önce Gebze’ye sonra Soma’ya misafir

Çayırovaspor haftasonu Manisa deplasmanında oynayacağı Somaspor maçının hazırlıklarına byarın Aleattin Kurt Stadı’nda yapacağı antrenmanla devam edecek.

Rakip Somaspor’un kendi sahasının çim olması nedeniyle Çayırovaspor bu maçın hazırlıklarını Gebze Aleattin Kurt Stadı’nda devam edeceği öğrenilirken, takımda sakat ve eksik futbolcu bulunmuyor. Geçtiğimiz haftasonu Balıkesir Temsilcisi Balya Belediyespor’u mağlup eden ve takrar ligdeki varlığını htiren Çayırovaspor,- önümüzdeki haftasıonu rakibi deplasmanda devirerek zirvedeki rakipleri ile arasındaki puan farkını da azaltmayı hedefliyor. KAMP LE BELLA’DA Öte yandan Çayırovaspor’un Somaspor deplasmanı ile ilgili seyahat ve kamp programıda belli oldu. Cumartesi günü kendi tesislerinde öğle yemeği yiyecek olan Çayırovaspor saat 14.00’da yola çıkacak. Soma’da Le Bella Otel’de kampa girecek olan yeşil siyahlı temsilcimiz maç saatini bu otelde bekleyecek.
Çayırovaspor haftasonu Manisa deplasmanında oynayacağı Somaspor maçının hazırlıklarına byarın Aleattin Kurt Stadı’nda yapacağı antrenmanla devam edecek.

Rakip Somaspor’un kendi sahasının çim olması nedeniyle Çayırovaspor bu maçın hazırlıklarını Gebze Aleattin Kurt Stadı’nda devam edeceği öğrenilirken, takımda sakat ve eksik futbolcu bulunmuyor. Geçtiğimiz haftasonu Balıkesir Temsilcisi Balya Belediyespor’u mağlup eden ve takrar ligdeki varlığını htiren Çayırovaspor,- önümüzdeki haftasıonu rakibi deplasmanda devirerek zirvedeki rakipleri ile arasındaki puan farkını da azaltmayı hedefliyor.

KAMP LE BELLA’DA

Öte yandan Çayırovaspor’un Somaspor deplasmanı ile ilgili seyahat ve kamp programıda belli oldu. Cumartesi günü kendi tesislerinde öğle yemeği yiyecek olan Çayırovaspor saat 14.00’da yola çıkacak. Soma’da Le Bella Otel’de kampa girecek olan yeşil siyahlı temsilcimiz maç saatini bu otelde bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.