19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Özlem araçları dezenfekte edilmiyor mu?

Çayırova 16.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova Özlem araçları dezenfekte edilmiyor mu?

Çayırova-Sakarya arasında sefer yapan Özlem Çayırova Koop isimli firmanın hijyenik olmadığını iddia eden vatandaşlar araçların temizlenmesini istedi. Çayırova-Sakarya arasında sefer yapan Özlem Çayırova Koop isimli firmadan vatandaşlar şikayetçi. Araçta herhangi bir temizlik olmadığını dile getiren vatandaşlar gazetemize ulaşarak bu şekilde yolcu taşımanın kurallara aykırı olduğunu dile getirdi. Gazetemize ulaşan vatandaşlar, “12.06.2020 tarihinde Gebze'den Çayırova özlem aracına bindim. Aracın hiçbir temizliği yok. Yani camın yanına kolimi koyamadım. Emniyet kemeri les gibi tişörtüm pislendi. Takamadım. Bu şekilde yolcu taşımak hele ki bu dönemde virüs var. Bu şekilde olmamalı araçlarınız” dedi. ARACI VİDEOYA ALDILAR Vatandaşlar yaptığı açıklamanın ardından araçta çektikleri videoyu da tarafımıza ulaştırdı. Aracın hijyenik olmadığını iddia edilen alanları kaydeden vatandaşlar bir an önce araçların temizlenmesini istedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Çayırova-Sakarya arasında sefer yapan Özlem Çayırova Koop isimli firmanın hijyenik olmadığını iddia eden vatandaşlar araçların temizlenmesini istedi.

Çayırova-Sakarya arasında sefer yapan Özlem Çayırova Koop isimli firmadan vatandaşlar şikayetçi. Araçta herhangi bir temizlik olmadığını dile getiren vatandaşlar gazetemize ulaşarak bu şekilde yolcu taşımanın kurallara aykırı olduğunu dile getirdi. Gazetemize ulaşan vatandaşlar, “12.06.2020 tarihinde Gebze'den Çayırova özlem aracına bindim. Aracın hiçbir temizliği yok. Yani camın yanına kolimi koyamadım. Emniyet kemeri les gibi tişörtüm pislendi. Takamadım. Bu şekilde yolcu taşımak hele ki bu dönemde virüs var. Bu şekilde olmamalı araçlarınız” dedi.

ARACI VİDEOYA ALDILAR

Vatandaşlar yaptığı açıklamanın ardından araçta çektikleri videoyu da tarafımıza ulaştırdı. Aracın hijyenik olmadığını iddia edilen alanları kaydeden vatandaşlar bir an önce araçların temizlenmesini istedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.