Çayırova Polisi Didik Didik Etti

Çayırova 22.02.2018 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Polisi Didik Didik Etti

Çayırova İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı polis ekipleri, ilçenin birçok noktasında yaptığı denetimlerle suç unsuru teşkil eden işyeri ve şahıslara ceza kesti.

 Park ve Bahçeler, rent a car şirketleri, alkollü içecek satan büfeler, kafeteryalar Çayırova Asayiş Büro ekipleri tarafından denetlenirken Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekiplerle de metruk binalara yönelik kontroller sağlandı. MUHTARLARLA DA İŞBİRLİĞİ 8 ayrı metruk binalarda madde bağımlısı kimliği belirsiz kişilere yönelik yapılan baskınlarda daha önce çeşitli suçlara yönelik kaydı olan bir kişi için işlem yapılırken binaların da kullanımını ortadan kaldıracak tedbirler alındı. Madde bağımlısı kişilerin mesken tuttuğu bu binaların ortadan kaldırılması için muhtarlara bilgi verilirken, muhtarlarda bu binaların yıkımı için belediye ile koordine sağlayacakları öğrenildi. KİRALIK ARAÇLARIN EMNİYET KAYDI YOK Ren a car şirketlerine yönelik denetimlerde ise emniyet müdürlüğüne kayıtlı olmayan araçların kiralandığı bazı firmalar tespit edildi. Bu firmalar hakkında da yüksek miktarda para cezaları kesildiği de öğrenildi. Vergi levhası ile araç kiralama ticaretinin mümkün olmadığını belirten yetkililer mutlaka araçların EMOS kayıtlarının emniyet müdürlüğüne yapılması gerektiği yönünde uyarılar yapıldı. 10.00'DAN SONRA ALKOL SATIŞI YAPIYORLAR Alkollü içecek satan büfelere yönelik yapılan denetimlerde Çayırova'da birçok işyerine de para cezası kesildiği öğrenildi. Saat 10.00'dan sonra alkol satışının yasak olmasına karşılık bu yasağa uymayan büfeler hakkında işlem yaptığı öğrenilen Çayırova Asayiş Büro Ekipleri kapalı alanda tütünlü madde tüketimine izin veren kafeteryalar hakkında da işlem yapılarak para cezaları kesildi. HABER: ADNAN AYVAZ
Çayırova İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı polis ekipleri, ilçenin birçok noktasında yaptığı denetimlerle suç unsuru teşkil eden işyeri ve şahıslara ceza kesti.

 Park ve Bahçeler, rent a car şirketleri, alkollü içecek satan büfeler, kafeteryalar Çayırova Asayiş Büro ekipleri tarafından denetlenirken Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekiplerle de metruk binalara yönelik kontroller sağlandı.

MUHTARLARLA DA İŞBİRLİĞİ

8 ayrı metruk binalarda madde bağımlısı kimliği belirsiz kişilere yönelik yapılan baskınlarda daha önce çeşitli suçlara yönelik kaydı olan bir kişi için işlem yapılırken binaların da kullanımını ortadan kaldıracak tedbirler alındı. Madde bağımlısı kişilerin mesken tuttuğu bu binaların ortadan kaldırılması için muhtarlara bilgi verilirken, muhtarlarda bu binaların yıkımı için belediye ile koordine sağlayacakları öğrenildi.

KİRALIK ARAÇLARIN EMNİYET KAYDI YOK

Ren a car şirketlerine yönelik denetimlerde ise emniyet müdürlüğüne kayıtlı olmayan araçların kiralandığı bazı firmalar tespit edildi. Bu firmalar hakkında da yüksek miktarda para cezaları kesildiği de öğrenildi. Vergi levhası ile araç kiralama ticaretinin mümkün olmadığını belirten yetkililer mutlaka araçların EMOS kayıtlarının emniyet müdürlüğüne yapılması gerektiği yönünde uyarılar yapıldı.

10.00'DAN SONRA ALKOL SATIŞI YAPIYORLAR

Alkollü içecek satan büfelere yönelik yapılan denetimlerde Çayırova'da birçok işyerine de para cezası kesildiği öğrenildi. Saat 10.00'dan sonra alkol satışının yasak olmasına karşılık bu yasağa uymayan büfeler hakkında işlem yaptığı öğrenilen Çayırova Asayiş Büro Ekipleri kapalı alanda tütünlü madde tüketimine izin veren kafeteryalar hakkında da işlem yapılarak para cezaları kesildi.

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.