Çayırova Ramazana Hazır

Çayırova 25.05.2017 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Ramazana Hazır

Belediyemiz tarafından her yıl düzenlenen toplu iftar programları bu yılda ilçenin 17 farklı noktasında sürdürülecek. İlk iftar programı 29 Mayıs Pazartesi İnönü Mahallesinde başlıyor. Halkla bütünleşmek ve Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamak amacı ile Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programları değişik günlerde farklı mahallelerde gerçekleştirecek. İlk iftar programını İnönü Mahallesinde düzenleyecek olan belediye, mahalle halkını  Mustafa Necati Ortaokulu bahçesinde kuracağı iftar sofrasında buluşturacak. Günlük iftar programlarında mahalle nüfusuna göre her gün ortalama 1500, 2000 kişilik iftar yemeği verecek olan Çayırova Belediyesi, 17 ayrı noktada iftar sofrası kurarak yaklaşık 35 bin kişiye iftar programında ev sahipliği yapacak. Çayırova’da Ramazan Akşamları Renkli Geçecek Eski ramazan akşamlarını ilçede yaşatmayı hedefleyen Çayırova Belediyesi, iftardan sonraki zaman dilimini özellikle çocuklar ve aileleri için çeşitli aktivitelerle renklendirecek. Çocuklar için pamuk şeker, patlamış mısır ve mesir macunu ikramında bulunacak olan belediye, animasyon gösterileri, Meddah, Hacivat ve Karagöz orta oyunlarıyla da iftar sofralarını daha renkli hale getirecek.  

Belediyemiz tarafından her yıl düzenlenen toplu iftar programları bu yılda ilçenin 17 farklı noktasında sürdürülecek. İlk iftar programı 29 Mayıs Pazartesi İnönü Mahallesinde başlıyor. Halkla bütünleşmek ve Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamak amacı ile Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programları değişik günlerde farklı mahallelerde gerçekleştirecek. İlk iftar programını İnönü Mahallesinde düzenleyecek olan belediye, mahalle halkını  Mustafa Necati Ortaokulu bahçesinde kuracağı iftar sofrasında buluşturacak. Günlük iftar programlarında mahalle nüfusuna göre her gün ortalama 1500, 2000 kişilik iftar yemeği verecek olan Çayırova Belediyesi, 17 ayrı noktada iftar sofrası kurarak yaklaşık 35 bin kişiye iftar programında ev sahipliği yapacak.

Çayırova’da Ramazan Akşamları Renkli Geçecek

Eski ramazan akşamlarını ilçede yaşatmayı hedefleyen Çayırova Belediyesi, iftardan sonraki zaman dilimini özellikle çocuklar ve aileleri için çeşitli aktivitelerle renklendirecek. Çocuklar için pamuk şeker, patlamış mısır ve mesir macunu ikramında bulunacak olan belediye, animasyon gösterileri, Meddah, Hacivat ve Karagöz orta oyunlarıyla da iftar sofralarını daha renkli hale getirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.