19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu’ndan Mehmetçiklere Mektup

Çayırova 11.04.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu’ndan Mehmetçiklere Mektup

Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu’nun Kocaman yürekli minik öğrencileri, herkesi duygulandıran örnek bir projeye daha imza attılar.

Çayırova, Şekerpınar’da bulunan Şehit İshak Öztürk İlkokulu, “Mektubumuz Var Askerimize” isimli proje ile bölge okullarına örnek olmaya devam ediyor. Daha öncede bir çok özel projeyi hayata geçiren Şehit İshak Öztürk İlkokulu bu kez vatani görevini yapan askerlerimize mektuplar yazarak onlara moral motivasyon kazandırmayı hedefleyen duygu dolu bir çalışmayı hayata geçirdiler. MEHMETÇİĞE MORAL OLACAK Mardin’in Artuklu İlçesinde vatani görevlerini yapan askerlerimize mektup yazarak önceki gün Şekerpınar PTT Şubesi’nden mektuplarını gönderen öğrencilerin bu duygu yüklü çalışması her kesim tarafından takdir topladı. Özellikle son zamanlarda yaşanan zorlu süreçlerde canları pahasına vatanımızı korumak adına görevlerini yapan Askerlimize büyük moral kaynağı olması beklenen proje kamuoyundan da büyük destek ve ilgi gördü. ÖRNEK PROJELERİN OKULU Öğrenciler yapmış oldukları bu çalışma ile Mehmetçiklerimizi hiçbir zaman unutmadıklarını, sevgi ve minnetlerini ise her zaman dile getirdikleri anlatmak istediklerini belirttiler. Yaklaşık 3 ay önce başlatılan proje Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Çetin, Müdür Yardımcıları, Projede görevli öğretmenler ve öğrencilerin katkısıyla önceki gün hayata geçirildi.  
Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu’nun Kocaman yürekli minik öğrencileri, herkesi duygulandıran örnek bir projeye daha imza attılar.

Çayırova, Şekerpınar’da bulunan Şehit İshak Öztürk İlkokulu, “Mektubumuz Var Askerimize” isimli proje ile bölge okullarına örnek olmaya devam ediyor. Daha öncede bir çok özel projeyi hayata geçiren Şehit İshak Öztürk İlkokulu bu kez vatani görevini yapan askerlerimize mektuplar yazarak onlara moral motivasyon kazandırmayı hedefleyen duygu dolu bir çalışmayı hayata geçirdiler.

MEHMETÇİĞE MORAL OLACAK

Mardin’in Artuklu İlçesinde vatani görevlerini yapan askerlerimize mektup yazarak önceki gün Şekerpınar PTT Şubesi’nden mektuplarını gönderen öğrencilerin bu duygu yüklü çalışması her kesim tarafından takdir topladı. Özellikle son zamanlarda yaşanan zorlu süreçlerde canları pahasına vatanımızı korumak adına görevlerini yapan Askerlimize büyük moral kaynağı olması beklenen proje kamuoyundan da büyük destek ve ilgi gördü.

ÖRNEK PROJELERİN OKULU

Öğrenciler yapmış oldukları bu çalışma ile Mehmetçiklerimizi hiçbir zaman unutmadıklarını, sevgi ve minnetlerini ise her zaman dile getirdikleri anlatmak istediklerini belirttiler. Yaklaşık 3 ay önce başlatılan proje Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Çetin, Müdür Yardımcıları, Projede görevli öğretmenler ve öğrencilerin katkısıyla önceki gün hayata geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.