19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova ŞEKERLİ bir gün yaşadı

Çayırova 28.04.2017 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova ŞEKERLİ bir gün yaşadı

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugün sabah saatlerinde geldiği Çayırova’da tüm günü çeşitli ziyaret ve programlara katılarak geçiriyor.

Sabah saatlerinde Çayırova Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi okulunda düzenlenen “Kutlu Doğum ve Ödül Töreni” programını takip eden Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ardından Çayırova Kaymakamılığı görevine atanan Mustafa Hotman’ı ilçe hükğmet konağında ziyaret etti. Kocaeli ve Çayırova’ya atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini sunan Vekil şeker, kendisine de başarılar diledi. Ardından yine bu dönem Sancaktepe Müftülüğünden Çayırova’ya atanan Yusuf Bingöl’ü müftülük makamında ziyaret eden Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker kendisine de hayırlı olsun dileklerini ifade etti. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in ziyaret programında kendisine Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Karahan ve Bekir Bilgiç’te eşlik etti.. Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugün sabah saatlerinde geldiği Çayırova’da tüm günü çeşitli ziyaret ve programlara katılarak geçiriyor.

Sabah saatlerinde Çayırova Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi okulunda düzenlenen “Kutlu Doğum ve Ödül Töreni” programını takip eden Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ardından Çayırova Kaymakamılığı görevine atanan Mustafa Hotman’ı ilçe hükğmet konağında ziyaret etti. Kocaeli ve Çayırova’ya atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini sunan Vekil şeker, kendisine de başarılar diledi. Ardından yine bu dönem Sancaktepe Müftülüğünden Çayırova’ya atanan Yusuf Bingöl’ü müftülük makamında ziyaret eden Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker kendisine de hayırlı olsun dileklerini ifade etti. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in ziyaret programında kendisine Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Karahan ve Bekir Bilgiç’te eşlik etti..

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.