Çayırova'ya Devlet Hastanesi geliyor!

Çayırova 26.07.2019 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'ya Devlet Hastanesi geliyor!

Eylül ayında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredilecek olan Çayırova Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Eylül ayında bünyemize devredilecek olan Çayırova Semt Polikliniği’nde vatandaşlarımızı mağdur etmeden doktorlarımızı görevlendireceğiz” dedi. 120 bin nüfuslu Çayırova'da hastane sıkıntısı büyüyor. Gece doktor bulamayan vatandaşlar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutuyor. İmkânı olmayanlar ise ertesi günü bekliyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamayan Çayırovalılar, Çayırova Semt Polikliniği’nin Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine geçmesiyle birlikte biraz olsun rahatlayacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Çayırova Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulundu.     DOKTOR EKSİKLİĞİ MİNİMUM DÜZEYE İNDİRİLECEK Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başhekim Güneş, “Eylül ayı itibari ile Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Çayırova Belediye Başkanımız ile bünyemize geçecek olan Çayırova Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunduk. Belediye olarak semt polikliniğine ne katkı yapılabileceğini konuştuk” diye konuştu. Çayırova Semt Polikliniği’ndeki doktor eksikliği hakkında da sorularımıza cevap veren Doç. Dr. Güneş, “Semt polikliniği bir hastane olmadığı için her branştan doktorun olması mümkün değil. Ama en azından biz belli başlı branş doktorlarımızı görevlendireceğiz. Bu branşları açıklamak için çok erken ancak kadın doğum, çocuk hastalıları, dahiliye, genel cerrahi aile hekimi uzmanı, kulak burun boğaz görevlendirmeleri olabilir. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin de mevcut düzenini bozmadan, Çayırova’daki vatandaşlarımızı da mağdur etmeden görevlendirmelerimizi yapacağız” açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI    

Eylül ayında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredilecek olan Çayırova Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Eylül ayında bünyemize devredilecek olan Çayırova Semt Polikliniği’nde vatandaşlarımızı mağdur etmeden doktorlarımızı görevlendireceğiz” dedi.

120 bin nüfuslu Çayırova'da hastane sıkıntısı büyüyor. Gece doktor bulamayan vatandaşlar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutuyor. İmkânı olmayanlar ise ertesi günü bekliyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamayan Çayırovalılar, Çayırova Semt Polikliniği’nin Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine geçmesiyle birlikte biraz olsun rahatlayacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Çayırova Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulundu.

 

 

DOKTOR EKSİKLİĞİ MİNİMUM DÜZEYE İNDİRİLECEK

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başhekim Güneş, “Eylül ayı itibari ile Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Çayırova Belediye Başkanımız ile bünyemize geçecek olan Çayırova Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunduk. Belediye olarak semt polikliniğine ne katkı yapılabileceğini konuştuk” diye konuştu. Çayırova Semt Polikliniği’ndeki doktor eksikliği hakkında da sorularımıza cevap veren Doç. Dr. Güneş, “Semt polikliniği bir hastane olmadığı için her branştan doktorun olması mümkün değil. Ama en azından biz belli başlı branş doktorlarımızı görevlendireceğiz. Bu branşları açıklamak için çok erken ancak kadın doğum, çocuk hastalıları, dahiliye, genel cerrahi aile hekimi uzmanı, kulak burun boğaz görevlendirmeleri olabilir. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin de mevcut düzenini bozmadan, Çayırova’daki vatandaşlarımızı da mağdur etmeden görevlendirmelerimizi yapacağız” açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.