Çayırova’ya yaya köprüsü geliyor!

Çayırova 21.06.2017 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’ya yaya köprüsü geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yaya üst geçidi yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yaya üst geçidi yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya köprüleri inşa ediyor. Çelik malzemeden imal edilen yaya köprüleri engelli asansörleriyle güvenli geçiş sağlıyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu köprülerden birini de Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yapacak.   6 FİRMA TEKLİF VERDİ Çayırova Ali Haydar Caddesi’ndeki ulaşımı rahatlatacak köprünün yapımı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir ihale salonunda düzenlenen oturuma 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 974 bin TL ile Emay Mimarlık verirken en yüksek teklifi 1 milyon 168 bin TL ile Özdüzen Mühendislik verdi.  70 ton çelik malzemenin kullanılacağı yaya köprüsü 24 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde olacak.    Firmalar                                            Teklifler Emay Mimarlık                                974 bin TL Ali Engin+ Mustafa Güneş               1 milyon 060 bin TL Tasarım İnşaat                               1 milyon 069 bin TL Erim Yapı                                       1 milyon 093 bin TL Yağışan İnşaat                               1 milyon 093 bin TL Özdüzen Mühendislik                      1 milyon 168 bin TL  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yaya üst geçidi yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yaya üst geçidi yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya köprüleri inşa ediyor. Çelik malzemeden imal edilen yaya köprüleri engelli asansörleriyle güvenli geçiş sağlıyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu köprülerden birini de Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yapacak.
 
6 FİRMA TEKLİF VERDİ
Çayırova Ali Haydar Caddesi’ndeki ulaşımı rahatlatacak köprünün yapımı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir ihale salonunda düzenlenen oturuma 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 974 bin TL ile Emay Mimarlık verirken en yüksek teklifi 1 milyon 168 bin TL ile Özdüzen Mühendislik verdi.  70 ton çelik malzemenin kullanılacağı yaya köprüsü 24 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde olacak. 
 
Firmalar                                            Teklifler
Emay Mimarlık                                974 bin TL
Ali Engin+ Mustafa Güneş               1 milyon 060 bin TL
Tasarım İnşaat                               1 milyon 069 bin TL
Erim Yapı                                       1 milyon 093 bin TL
Yağışan İnşaat                               1 milyon 093 bin TL
Özdüzen Mühendislik                      1 milyon 168 bin TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.