Çayırova’ya yeni kütüphane

Eğitim 08.10.2020 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’ya yeni kütüphane

Çayırova Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki yeni yerinde faaliyete başlayan İlçe Halk Kütüphanesine Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ziyarette bulundu. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da görev yapan okul müdürleri ile birlikte, Çayırova Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki yeni yerinde faaliyete başlayan Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyarette bulunarak, kütüphaneye üye formların doldurarak, kütüphane üyesi oldu. Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi sorumlusu Fatma Nur Şale ve kütüphane çalışanlarınca, kütüphanenin çalışmaları ve kütüphanede bulunan kitaplar, içerikler hakkında bilgi verdiği ziyarette, öğrencilerin ve eğitim çalışanlarının, kütüphane imkanlarından yararlanması için yapılabilecek çalışmalara değinildi. ORTAKLAŞA ÇALIŞMA YAPILACAK İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürlerince, kütüphanenin fiziki durumunu yerinde incelenerek, okul kütüphaneleri ve ilçe kütüphanelerini zenginleştirmek için yapılacak çalışmalar, öğrencilerde okuma kültürünü arttırmak için okullarda yapılan çalışmalara ek olarak ilçe kütüphanesince ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrenciler ve öğretmeler arasında birlikte yürütülebilecek, kitap dostluğu çalışmalarında, eğitimcilerin ve eğitim gönüllülerinin, ilçe halk kütüphanesinin de kullanılabileceğine değinildi.

Çayırova Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki yeni yerinde faaliyete başlayan İlçe Halk Kütüphanesine Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ziyarette bulundu.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da görev yapan okul müdürleri ile birlikte, Çayırova Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki yeni yerinde faaliyete başlayan Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyarette bulunarak, kütüphaneye üye formların doldurarak, kütüphane üyesi oldu. Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi sorumlusu Fatma Nur Şale ve kütüphane çalışanlarınca, kütüphanenin çalışmaları ve kütüphanede bulunan kitaplar, içerikler hakkında bilgi verdiği ziyarette, öğrencilerin ve eğitim çalışanlarının, kütüphane imkanlarından yararlanması için yapılabilecek çalışmalara değinildi.

ORTAKLAŞA ÇALIŞMA YAPILACAK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürlerince, kütüphanenin fiziki durumunu yerinde incelenerek, okul kütüphaneleri ve ilçe kütüphanelerini zenginleştirmek için yapılacak çalışmalar, öğrencilerde okuma kültürünü arttırmak için okullarda yapılan çalışmalara ek olarak ilçe kütüphanesince ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrenciler ve öğretmeler arasında birlikte yürütülebilecek, kitap dostluğu çalışmalarında, eğitimcilerin ve eğitim gönüllülerinin, ilçe halk kütüphanesinin de kullanılabileceğine değinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.