Çayırova’ya Yeni Semt Konağı

Çayırova 05.08.2015 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’ya Yeni Semt Konağı

Emek Mahallesi’nde yapımına başlanacak 3 katlı semt konağının ihalesi gerçekleştirildi.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel yansımalarından biri olan semt konaklarına özel önem veren Çayırova Belediyesi Özgürlük, İnönü ve Atatürk mahallelerinde 3 yeni semt konağını hizmete sundu. Belediye geçtiğimiz günlerde Akse Mahallesinde çağdaşkent mevkinde 4. Semt konağının temelini atmıştı. Şimdi de yoğun nüfusun yaşadığı geniş bir kesime hitap edecek Emek mahallesi Semt konağının ihalesini gerçekleştirdi. 3 Katlı Bina 1650 Metrekare Alana Sahip  Tesis; içerisinde okul öncesi çocukların anneleriyle eğitim aldıkları Çocuk kulübü, ilk ve ortaokul öğrencilerinin etüd, ders desteği, kütüphane, bilgisayar sınıfında ücretsiz hizmet aldıkları bilgi evini barındıracak. Aile sağlığı Merkeziyle mahallenin sağlık hizmeti ihtiyacını giderecek olan yapı ayrıca bünyesinde muhtarlık ve ödeme noktalarını da bulunduracak. Başkan demircinin özel önem verdiği ve adım adım takip ettiği Semt konağı projelerinin ilçede her mahalleye uygulanması pılanlanıyor. 7000 Üye, 4000 Kursiyer Öğrenci Demirci  “Sırada Cumhuriyet  Mahallesi Semt Konağı var” Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirci, “Semt Konaklarında açtığımız Çocuk Kulübü, Bilgievi, Kurs Merkezleri ve Aile Sağlığı Merkeziyle okul öncesinden üniversiteye kadar Çayırova’mızın çocuklarına, gençlerine, annelere tüm ailelere eğitim, kültür ve sağlık alanında modern eğitim kurumlarında nezih ortam sunuyoruz. 7000 üyesi bulunan eğitim  kurumlarımızda 400 öğrencimize ders desteği veriyoruz. İngilizce, Türkçe, Matematik, Fen branşlarında da ücretsiz ders desteği sunuyoruz. Ayrıca Mental Aritmetik, hızlı okuma ve hafıza teknikleri dersleriyle de programı zenginleştiriyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.
Emek Mahallesi’nde yapımına başlanacak 3 katlı semt konağının ihalesi gerçekleştirildi.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel yansımalarından biri olan semt konaklarına özel önem veren Çayırova Belediyesi Özgürlük, İnönü ve Atatürk mahallelerinde 3 yeni semt konağını hizmete sundu. Belediye geçtiğimiz günlerde Akse Mahallesinde çağdaşkent mevkinde 4. Semt konağının temelini atmıştı. Şimdi de yoğun nüfusun yaşadığı geniş bir kesime hitap edecek Emek mahallesi Semt konağının ihalesini gerçekleştirdi.

3 Katlı Bina 1650 Metrekare Alana Sahip 

Tesis; içerisinde okul öncesi çocukların anneleriyle eğitim aldıkları Çocuk kulübü, ilk ve ortaokul öğrencilerinin etüd, ders desteği, kütüphane, bilgisayar sınıfında ücretsiz hizmet aldıkları bilgi evini barındıracak. Aile sağlığı Merkeziyle mahallenin sağlık hizmeti ihtiyacını giderecek olan yapı ayrıca bünyesinde muhtarlık ve ödeme noktalarını da bulunduracak.

Başkan demircinin özel önem verdiği ve adım adım takip ettiği Semt konağı projelerinin ilçede her mahalleye uygulanması pılanlanıyor.

7000 Üye, 4000 Kursiyer Öğrenci

Demirci  “Sırada Cumhuriyet  Mahallesi Semt Konağı var”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirci, “Semt Konaklarında açtığımız Çocuk Kulübü, Bilgievi, Kurs Merkezleri ve Aile Sağlığı Merkeziyle okul öncesinden üniversiteye kadar Çayırova’mızın çocuklarına, gençlerine, annelere tüm ailelere eğitim, kültür ve sağlık alanında modern eğitim kurumlarında nezih ortam sunuyoruz. 7000 üyesi bulunan eğitim  kurumlarımızda 400 öğrencimize ders desteği veriyoruz. İngilizce, Türkçe, Matematik, Fen branşlarında da ücretsiz ders desteği sunuyoruz. Ayrıca Mental Aritmetik, hızlı okuma ve hafıza teknikleri dersleriyle de programı zenginleştiriyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.