19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Beyaza Büründü

Çayırova 08.01.2015 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova Beyaza Büründü

Çayırova’da beklenen ve Salı günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Günlerdir soğuk havanın etkisi altında kalan Çayırova’da kar Salı günü etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde yoğunluğunu artıran kar yağışı Çayırova’yı bembeyaz bir örtüyle kapladı. En Çok Çocuklar Mutlu Oldu Yeni yılın ilk günüyle birlikte etkisini artıran soğuk ve yağışlı hava, yerini kara bıraktı. Türkiye’nin genelinde etkili olan yağış Çayırova’da da kendisini gösterirken, yurdun büyük bir bölümünde olduğu gibi ilçede de eğitime ara verildi. Salı günü başlayan ve gece saatlerinde etkisini arttırarak beyaz bir örtüyle kaplanan ilçede, sabah uyanan vatandaşlar beyaz Çayırova ile güne başladı. Okulların tatil olması ile birlikte kar yağışından dolayı yine en çok mutlu olan çocuklar oldu. Parklarda ve evlerinin önünde kardan adam yapan ve kartopu oynayan çocuklar, karın keyfini doyasıya yaşadı.
Çayırova’da beklenen ve Salı günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Günlerdir soğuk havanın etkisi altında kalan Çayırova’da kar Salı günü etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde yoğunluğunu artıran kar yağışı Çayırova’yı bembeyaz bir örtüyle kapladı.

En Çok Çocuklar Mutlu Oldu

Yeni yılın ilk günüyle birlikte etkisini artıran soğuk ve yağışlı hava, yerini kara bıraktı. Türkiye’nin genelinde etkili olan yağış Çayırova’da da kendisini gösterirken, yurdun büyük bir bölümünde olduğu gibi ilçede de eğitime ara verildi. Salı günü başlayan ve gece saatlerinde etkisini arttırarak beyaz bir örtüyle kaplanan ilçede, sabah uyanan vatandaşlar beyaz Çayırova ile güne başladı. Okulların tatil olması ile birlikte kar yağışından dolayı yine en çok mutlu olan çocuklar oldu. Parklarda ve evlerinin önünde kardan adam yapan ve kartopu oynayan çocuklar, karın keyfini doyasıya yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.