Çayırova Farkını Yine Gösterdi

Çayırova 26.01.2015 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova Farkını Yine Gösterdi

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri ve Bilgi Evlerinde velilere yönelik enerji tasarrufu bilinci oluşturmaya yönelik seminer düzelendi.

Gereksiz Harcanan Enerji Kaybedilen Gelecektir Enerji kaynaklarının verimli kullanılmasına ilişkin toplumu bilinçlendirmek amacıyla Çayırova Belediyesi tarafından Çocuk Kulüpleri ve Bilgi Evleri velilerini bilgilendirmek amacıyla “Enerji Verimliliği” konulu seminer gerçekleştirildi. Kişisel gelişim uzmanı Kader Koçoğlu tarafından görsel materyal destekli yapılan sunumda velilere, enerji tasarrufu ve tasarrufa yönelik  evde ve genel olarak günlük hayatta alınacak tedbirler anlatıldı. Enerji Tasarrufu Haftası hakkında katılımcılara bilgiler veren Koçoğlu, çarpıcı örnekler kullandı. Yoğun ilgi gören seminer katılımcıların aklındaki sorulara cevap bulduğu soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Demirci, Küçük Tedbirler Büyük Kazanımlar Getirir Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, tasarrufun özellikle dışa bağımlı olduğumuz enerji konusunda tasarrufun çok önemli olduğunu vurguladı. Demirci, “Yılda milyarlarca dolar doğalgaz, petrol gibi dışarıdan temin ettiğimiz enerji kaynaklarına para ödüyoruz. Evde, sanayide ve ulaşımda alacağımız küçük tedbirler ile hem çevremizin korunmasına hemde ülke ekonomisine yıllık 15 milyar liralık katkı sağlayabileceğimiz gibi büyük kazanımlarda elde ederiz. Bu ay içerisinde kutladığımız Enerji Verimliliği Haftası kapsamında belediye olarak bir dizi etkinlik yaptık ve enerji tasarrufu konusunda halkımızda bir farkındalık oluşmasını amaçladık. Bilgi evlerimizde çocuklarımıza enerji tasarrufunun önemini anlatan resim ve kompozisyon yarışması düzenledik. Sosyal medya ve billboard gibi diğer tanıtım araçlarında da bu konuyu yoğun şekilde işliyoruz” dedi.
Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri ve Bilgi Evlerinde velilere yönelik enerji tasarrufu bilinci oluşturmaya yönelik seminer düzelendi.

Gereksiz Harcanan Enerji Kaybedilen Gelecektir

Enerji kaynaklarının verimli kullanılmasına ilişkin toplumu bilinçlendirmek amacıyla Çayırova Belediyesi tarafından Çocuk Kulüpleri ve Bilgi Evleri velilerini bilgilendirmek amacıyla “Enerji Verimliliği” konulu seminer gerçekleştirildi. Kişisel gelişim uzmanı Kader Koçoğlu tarafından görsel materyal destekli yapılan sunumda velilere, enerji tasarrufu ve tasarrufa yönelik  evde ve genel olarak günlük hayatta alınacak tedbirler anlatıldı. Enerji Tasarrufu Haftası hakkında katılımcılara bilgiler veren Koçoğlu, çarpıcı örnekler kullandı. Yoğun ilgi gören seminer katılımcıların aklındaki sorulara cevap bulduğu soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Demirci, Küçük Tedbirler Büyük Kazanımlar Getirir

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, tasarrufun özellikle dışa bağımlı olduğumuz enerji konusunda tasarrufun çok önemli olduğunu vurguladı. Demirci, “Yılda milyarlarca dolar doğalgaz, petrol gibi dışarıdan temin ettiğimiz enerji kaynaklarına para ödüyoruz. Evde, sanayide ve ulaşımda alacağımız küçük tedbirler ile hem çevremizin korunmasına hemde ülke ekonomisine yıllık 15 milyar liralık katkı sağlayabileceğimiz gibi büyük kazanımlarda elde ederiz. Bu ay içerisinde kutladığımız Enerji Verimliliği Haftası kapsamında belediye olarak bir dizi etkinlik yaptık ve enerji tasarrufu konusunda halkımızda bir farkındalık oluşmasını amaçladık. Bilgi evlerimizde çocuklarımıza enerji tasarrufunun önemini anlatan resim ve kompozisyon yarışması düzenledik. Sosyal medya ve billboard gibi diğer tanıtım araçlarında da bu konuyu yoğun şekilde işliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.