Çayırovalı başkanın korona testi pozitif

Siyaset 23.07.2020 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı başkanın korona testi pozitif

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal korona testinin pozitif çıktığını duyurdu.  İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal boğaz ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu. Burada muayene edilen Uzunal’ın yapılan Covid-19 test sonuçları pozitif çıkarken, başvurduğu hastanenin pandemi servisinde tedavisine başlandı. Uzunal sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak testinin pozitif çıktığını duyurdu. Uzanal, “Değerli arkadaşlarım test sonucum pozitif çıkması sonucu hastanede yatış yaptılar dualarınız eksik etmeyin hayırlısı ile görüşmek üzere” dedi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ı temasta bulunduğu partililere de test yapılıp yapılmayacağı merak konusu…  

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal korona testinin pozitif çıktığını duyurdu. 
İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal boğaz ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu. Burada muayene edilen Uzunal’ın yapılan Covid-19 test sonuçları pozitif çıkarken, başvurduğu hastanenin pandemi servisinde tedavisine başlandı. Uzunal sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak testinin pozitif çıktığını duyurdu. Uzanal, “Değerli arkadaşlarım test sonucum pozitif çıkması sonucu hastanede yatış yaptılar dualarınız eksik etmeyin hayırlısı ile görüşmek üzere” dedi.
İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ı temasta bulunduğu partililere de test yapılıp yapılmayacağı merak konusu…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.