Çayırovalı Eğitimcilerden Duyarlı Davranış

Çayırova 16.02.2018 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalı Eğitimcilerden Duyarlı Davranış

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve beraberindeki Çayırovalı eğitimciler Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyasına destek verdi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve kan stoklarının yetersiz olduğunu belirterek, ülke genelinde kan bağışı çağrısı yapmıştı. Kınık’ın çağrısının ardından bağışlarda artışlar yaşanmış, ama yine de yetersiz olduğu söylenmişti. Yapılan çağrıların ardından Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca’da kan bağışı noktaları kurularak bağış yapmak isteyen vatandaşlardan kan alınmaya başlandı. DAVET EDİYORUZ Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve beraberindeki Çayırovalı eğitimciler gezici TIR’da kan bağışlarını yaptılar. Tunç, Ülkemizin hassas günler geçirdiği bu dönemde herkesi kan bağış kampanyasına ve Kızılay’a destek vermeye davet ediyoruz. Biz de Çayırova Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla Okul müdürü arkadaşlarımızla kan bağış alanındayız. Verilen her kan kurtarılan 3 can demektir.” dedi.
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve beraberindeki Çayırovalı eğitimciler Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyasına destek verdi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve kan stoklarının yetersiz olduğunu belirterek, ülke genelinde kan bağışı çağrısı yapmıştı. Kınık’ın çağrısının ardından bağışlarda artışlar yaşanmış, ama yine de yetersiz olduğu söylenmişti. Yapılan çağrıların ardından Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca’da kan bağışı noktaları kurularak bağış yapmak isteyen vatandaşlardan kan alınmaya başlandı.

DAVET EDİYORUZ

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve beraberindeki Çayırovalı eğitimciler gezici TIR’da kan bağışlarını yaptılar. Tunç, Ülkemizin hassas günler geçirdiği bu dönemde herkesi kan bağış kampanyasına ve Kızılay’a destek vermeye davet ediyoruz. Biz de Çayırova Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla Okul müdürü arkadaşlarımızla kan bağış alanındayız. Verilen her kan kurtarılan 3 can demektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.