Çayırovalı öğretmenlerin en özel günü

Çayırova 24.11.2015 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovalı öğretmenlerin en özel günü

24 Kasım Öğretmenler Günü Çayırova’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Çayırova Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ardından Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda bir program gerçekleştirdi.

Çayırova Kaymakamlığı önünde düzenlenen programda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan kurum çelengini koyarken Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Filiz Ayyıldız, A.Kadir Honca, Adem Kılıç, Çayırova CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve öğretmenler yer aldı. TİYATRO GÖSTERİSİ ÇOK BEĞENİLDİ Çayırova Kaymakamlığı önünde gerçekleşen çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tüm katılımcılar Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa katıldılar. Buradaki programa Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş’te dahil oldular. Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Şener Doğan’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından öğretmenler tarafında yazılan ve oynanan oyun salondaki davetliler tarafından beğeni ile izlendi. ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ Program çerçevesinde öğretmenlik görevine yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi ile devam etti. Müzik dinletileri, oratoryo gösterimi, Öğretmenler Günü yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam eden program Kaymakam Çelenkoğlu ve Belediye Başkanı Demirci’nin selamlama konuşmaları ile sona erdi. ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER HEYECANLANDI Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında, Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulu Öğrencisi Ecem Gül,Çayırova İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Aslıhan Yılmaz, Şehit lhan Kartal Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceyda Kavaklı, Yunus Ergüz İlkokulu Öğrencisi Selin Erkuş, Tahsin Tarhan Ortaokulu Öğrencisi Tuğba Karaduman, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi Öğrencisi Büşra Emir protokol mensuplarından heyecan içinde ödül aldılar.
24 Kasım Öğretmenler Günü Çayırova’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Çayırova Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ardından Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda bir program gerçekleştirdi.

Çayırova Kaymakamlığı önünde düzenlenen programda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan kurum çelengini koyarken Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Filiz Ayyıldız, A.Kadir Honca, Adem Kılıç, Çayırova CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve öğretmenler yer aldı.

TİYATRO GÖSTERİSİ ÇOK BEĞENİLDİ

Çayırova Kaymakamlığı önünde gerçekleşen çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tüm katılımcılar Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa katıldılar. Buradaki programa Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş’te dahil oldular. Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Şener Doğan’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından öğretmenler tarafında yazılan ve oynanan oyun salondaki davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ

Program çerçevesinde öğretmenlik görevine yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi ile devam etti. Müzik dinletileri, oratoryo gösterimi, Öğretmenler Günü yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam eden program Kaymakam Çelenkoğlu ve Belediye Başkanı Demirci’nin selamlama konuşmaları ile sona erdi.

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER HEYECANLANDI

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında, Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulu Öğrencisi Ecem Gül,Çayırova İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Aslıhan Yılmaz, Şehit lhan Kartal Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceyda Kavaklı, Yunus Ergüz İlkokulu Öğrencisi Selin Erkuş, Tahsin Tarhan Ortaokulu Öğrencisi Tuğba Karaduman, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi Öğrencisi Büşra Emir protokol mensuplarından heyecan içinde ödül aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.