Çayırovalılar Çorlu'ya Taşındı

Spor 07.05.2017 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalılar Çorlu'ya Taşındı

U-19 Türkiye Şampiyonası'nda 1.Kademe Final Maçına çıkacak olan Çayırovaspor'u bu zorlu karşılaşmada desteklemek üzere çok sayıda Çayırovalı maçın oynanacağı Çorlu'ya hareket etti.

Bu sabah erken saatte Çayırova Belediyesi Sosyal tesisler'de bir araya gelen kafilede Çayırovaspor Yönetiminden Şevket Külte, Vahdet Kılıç, Murat Kalkan,Ahmet Çemkerten gibi isimlerin yanısıra çok sayıda Çayırovalı Futbolsever yer aldı. 2 sezon önce Konya'da oynanan finallerde Türkiye Şampiyonu olan U-17 takımın ardından aynı başarıyı U-19  takımı ile de yaşamak istediklerini belirten Vahdet Kılıç, "Zorlu bir final karşılaşmamız var. Bu maçı yenerek 2.Kademeyi bekleyeceğiz. Kocaeli'ye ve Çayırova'ya gençlerimizle yaşattığımız bu gururun bir tekrarını yaşatmak istiyoruz. Ama önce bugünkü maçımızı kazanmak istiyoruz."dedi. Çayırovaspor 1.Kademe Final maçında Lüleburgazspor ile saat 15.00'da karşı karşıya gelecek. Adnan Ayvaz.Çorlu
U-19 Türkiye Şampiyonası'nda 1.Kademe Final Maçına çıkacak olan Çayırovaspor'u bu zorlu karşılaşmada desteklemek üzere çok sayıda Çayırovalı maçın oynanacağı Çorlu'ya hareket etti.

Bu sabah erken saatte Çayırova Belediyesi Sosyal tesisler'de bir araya gelen kafilede Çayırovaspor Yönetiminden Şevket Külte, Vahdet Kılıç, Murat Kalkan,Ahmet Çemkerten gibi isimlerin yanısıra çok sayıda Çayırovalı Futbolsever yer aldı. 2 sezon önce Konya'da oynanan finallerde Türkiye Şampiyonu olan U-17 takımın ardından aynı başarıyı U-19  takımı ile de yaşamak istediklerini belirten Vahdet Kılıç, "Zorlu bir final karşılaşmamız var. Bu maçı yenerek 2.Kademeyi bekleyeceğiz. Kocaeli'ye ve Çayırova'ya gençlerimizle yaşattığımız bu gururun bir tekrarını yaşatmak istiyoruz. Ama önce bugünkü maçımızı kazanmak istiyoruz."dedi. Çayırovaspor 1.Kademe Final maçında Lüleburgazspor ile saat 15.00'da karşı karşıya gelecek.

Adnan Ayvaz.Çorlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.