Çayırovalıların otobüs çilesi!

Çayırova 11.12.2019 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalıların otobüs çilesi!

Çayırova’da belediye otobüslerinin bazı hat seferlerinin yetersizliği vatandaşları isyan ettirdi. Özellikle saat 22.00’da sonra seferlerin sona ermesine tepki gösteren Çayırovalılar, yetkililere çağrıda bulunarak bu sorunun giderilmesini bekliyorlar. Çayırova’da 551 ve 553 numaralı hatların yetersizliği sebebiyle isyan etti. Çayırovalı vatandaşlar 551 nolu hattın 22:15’ten, 553 nolu hattın ise 20:50’den sonra olmamasına tepki göstererek, seferlerin arttırılmasını istediklerini dile getirdiler. Çayırovalı vatandaşlar, Emek ve Adem Yavuz mahallelerine gitmek için uzun süre otobüs beklediklerini, gelen otobüslerin çok kalabalık olduğunu ve belli bir saatten sonra olmadığını vurgulayarak yetkililerin sorunlarına çözüm bulmalarını istiyor. VATANDAŞLARDAN EK HAT TALEBİ 551 ve 553 nolu hatların 20 dakikada bir sefer yapmasının zorluk yaşattığını veözellikle akşam geç saatlerde belli bir saate kadar araç olduğu için hatların yetersiz kaldığını vurgulayan vatandaşlar, gazetemize yaptıkları açıklamalarda, “Biz vatandaşlar bazen otobüslerde yer bulamadığımız için 1 saate yakın beklemek zorunda kalıyoruz. Burada kapalı otobüs durakları da yetersiz olunca yağmurda, soğuk havalarda çok uzun süre bekliyoruz. Biz buraya özellikle akşam geç saatlere ek seferlerin konulmasını istiyoruz. Otobüsler hem fazla yolcu aldığı için herkes üst üste uzun süre yol gitmek zorunda kalıyor hem de belirli bir saatten sonra yolcu yok düşüncesi ile Gebze’ye tekrar çıkmıyorlar. Bu yüzden de biz vatandaş olarak çok zorluk çekiyoruz. Saat 22.00’dan sonra eve gitmek için otobüs gelmediğinde mecburen iki vesait yapmak zorunda kalıyoruz ya da belirli bir noktaya kadar gittikten sonra evimize ulaşmak için yürümek zorunda kalıyoruz. Özellikle kış mevsimi de yaklaştığı için bu durumun bir an önce çözüme kavuşmasını isteyerek yetkililerin sesimizi duymalarını istiyoruz” dediler.

Çayırova’da belediye otobüslerinin bazı hat seferlerinin yetersizliği vatandaşları isyan ettirdi. Özellikle saat 22.00’da sonra seferlerin sona ermesine tepki gösteren Çayırovalılar, yetkililere çağrıda bulunarak bu sorunun giderilmesini bekliyorlar.

Çayırova’da 551 ve 553 numaralı hatların yetersizliği sebebiyle isyan etti. Çayırovalı vatandaşlar 551 nolu hattın 22:15’ten, 553 nolu hattın ise 20:50’den sonra olmamasına tepki göstererek, seferlerin arttırılmasını istediklerini dile getirdiler. Çayırovalı vatandaşlar, Emek ve Adem Yavuz mahallelerine gitmek için uzun süre otobüs beklediklerini, gelen otobüslerin çok kalabalık olduğunu ve belli bir saatten sonra olmadığını vurgulayarak yetkililerin sorunlarına çözüm bulmalarını istiyor.

VATANDAŞLARDAN EK HAT TALEBİ

551 ve 553 nolu hatların 20 dakikada bir sefer yapmasının zorluk yaşattığını veözellikle akşam geç saatlerde belli bir saate kadar araç olduğu için hatların yetersiz kaldığını vurgulayan vatandaşlar, gazetemize yaptıkları açıklamalarda, “Biz vatandaşlar bazen otobüslerde yer bulamadığımız için 1 saate yakın beklemek zorunda kalıyoruz. Burada kapalı otobüs durakları da yetersiz olunca yağmurda, soğuk havalarda çok uzun süre bekliyoruz. Biz buraya özellikle akşam geç saatlere ek seferlerin konulmasını istiyoruz. Otobüsler hem fazla yolcu aldığı için herkes üst üste uzun süre yol gitmek zorunda kalıyor hem de belirli bir saatten sonra yolcu yok düşüncesi ile Gebze’ye tekrar çıkmıyorlar. Bu yüzden de biz vatandaş olarak çok zorluk çekiyoruz. Saat 22.00’dan sonra eve gitmek için otobüs gelmediğinde mecburen iki vesait yapmak zorunda kalıyoruz ya da belirli bir noktaya kadar gittikten sonra evimize ulaşmak için yürümek zorunda kalıyoruz. Özellikle kış mevsimi de yaklaştığı için bu durumun bir an önce çözüme kavuşmasını isteyerek yetkililerin sesimizi duymalarını istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.