Çayırovaspor ‘ÇINARALTI’nda

Spor 18.09.2016 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor ‘ÇINARALTI’nda

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin, bir süre önce Darıcalılar’ın hizmetine sunduğu Çınaraltı Balıkçısı’nda Çayırovaspor’u ağırladı. Tolga Güven ile birlikte ortaklığını yaptığı Tarihi Çınaraltı Balıkçısı’nda BAL temsilcimiz Çayırovaspor’u misafir eden Hasan Zengin, yeşil siyahlılara balık ziyafeti çektirdi. İLKER ÇAKIR’DAN TAM NOT Darıca’nın yeni nezih mekanı Çınaraltı Balıkçısı’ndaki yemeğe Çayırovaspor takımı tam kadro katılırken, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır ve spor adamı Halim Ceyran da yemekte yer aldılar. Başkan Çakır Hasan Zengin ve Tolga Güven’e ‘Hayırlı olsun’ diyerek mekanı çok beğendiğini söyledi. SIR: TRİBÜNDE OLDUĞU GİBİ BALIKTA DA İDDİALISINIZ Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, kendilerini oldukça sıcak bir ortamda ağırlayan Hasan Zengin’e teşekkür ederek, ‘’Tribünde olduğu gibi balık işinde de iddialı olduğunuzu gördük. Balık yeme keyfini tarihi Çınaraltı’nda hizmete sunan Hasan Zengin kardeşimiz ve ortağı Tolga Güven’i tebrik ediyorum. Yemekler güzel, ortam şahane. Darıca’mıza hayırlı olsun. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Çınaraltı Balıkçısı çalışanlarına teşekkür ediyorum’’dedi. ZENGİN VE GÜVEN’DEN TEŞEKKÜR Darıca’ya nezih bir mekan kazandıran Tarihi Çınaraltı Balıkçısı işletmecileri Hasan Zengin ve Tolga Güven yaptıkları açıklamada, ‘’Mekanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çayırovaspor Kulübü ve Gebzespor Başkanı Sayın İlker Çakır’a teşekkür ediyoruz’’dediler.

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin, bir süre önce Darıcalılar’ın hizmetine sunduğu Çınaraltı Balıkçısı’nda Çayırovaspor’u ağırladı. Tolga Güven ile birlikte ortaklığını yaptığı Tarihi Çınaraltı Balıkçısı’nda BAL temsilcimiz Çayırovaspor’u misafir eden Hasan Zengin, yeşil siyahlılara balık ziyafeti çektirdi.

İLKER ÇAKIR’DAN TAM NOT

Darıca’nın yeni nezih mekanı Çınaraltı Balıkçısı’ndaki yemeğe Çayırovaspor takımı tam kadro katılırken, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır ve spor adamı Halim Ceyran da yemekte yer aldılar. Başkan Çakır Hasan Zengin ve Tolga Güven’e ‘Hayırlı olsun’ diyerek mekanı çok beğendiğini söyledi.

SIR: TRİBÜNDE OLDUĞU GİBİ BALIKTA DA İDDİALISINIZ

Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, kendilerini oldukça sıcak bir ortamda ağırlayan Hasan Zengin’e teşekkür ederek, ‘’Tribünde olduğu gibi balık işinde de iddialı olduğunuzu gördük. Balık yeme keyfini tarihi Çınaraltı’nda hizmete sunan Hasan Zengin kardeşimiz ve ortağı Tolga Güven’i tebrik ediyorum. Yemekler güzel, ortam şahane. Darıca’mıza hayırlı olsun. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Çınaraltı Balıkçısı çalışanlarına teşekkür ediyorum’’dedi.

ZENGİN VE GÜVEN’DEN TEŞEKKÜR

Darıca’ya nezih bir mekan kazandıran Tarihi Çınaraltı Balıkçısı işletmecileri Hasan Zengin ve Tolga Güven yaptıkları açıklamada, ‘’Mekanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çayırovaspor Kulübü ve Gebzespor Başkanı Sayın İlker Çakır’a teşekkür ediyoruz’’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.