19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor-Demirspor (CANLI)

Spor 25.04.2015 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor-Demirspor (CANLI)

Çayırovaspor sezonun son 90 dakikasını play-out karşılaşmasında Demirspor'a karşı oynayacak. İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın tüm detaylarını sitemizden takip edebilirsiniz...

Çayırovaspor Engin Fatih Tolga Kutay Ömer Özkan Cihan Dilaver İshak Çaüğrı Kadir DEMİRSPOR Tümay Serhan Aykut Onur Yiğit Kerem Levent Süleyman Koray Gökalp Gökhan KARŞILAŞMA BAŞLADI Dakika 1: Karşılamaya başlayan taraf temsilcimiz Çayırovaspor oldu. Dakika 5: İlk tehlikeli atak Çayırovaspor'dan geldi. İshak arkadaşından aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak yan hakemin ofsayt bayrağına takıldı. Dakika 8: ökhan Özkanlı'nın serbest vuruşu kaleye sert bir şekilde geldi. Ancak Engin'in kontrolünde auta çıktı. Dakika 11: Çağrı ve İshak ceza sahası çizgisi üzerinede tehlikeli paslarla rakip kalede etkili olamaya çalıştı. Ancak İshak'ın son vuruşu istediği gibi olmadı. Dakika 13: Demirspor'un tehlikeli olduğu dakikalar. Rakip üst üste 3 korner atıyor. Çayırovaspor defansı topu uzaklaştırmakta sıkıntı çekiyor. Dakika 20: Demirspor'un gole en çok yaklaştığı an yaşandı. Sağ kanattan Koray'ın sert şutu Engin'i geçti ama ağlarla buluşmadı. Dakika 25: Yiğit Ali bu kez Engin'i sıkıntıya düşürdü. Altı pasa yakın bir noktadan kaleye çapraz şutu ağlarla bulşmasına ramak kalmıştı. Gol olmadı ama Demirspor bu atakları çoğalttı. İLK YARI SONA ERDİ MAÇTAN ENSTANTELER   İKİNCİ YARI BAŞLADI Dakika 46: İkinci yarıya Demirspor başladı GOOOOOOOLLLLLLLLLL Dakika 55: Demirspor öne geçti. (1-0) GOOOOOOOLLLLLLLLLL Dakika 72: Demirspor farkı ikiye çıkardı GOOOOOOOLLLLLLLLLL Dakika 7: Demirspor farkı üçe çıkardı MAÇ BİTTİ      
Çayırovaspor sezonun son 90 dakikasını play-out karşılaşmasında Demirspor'a karşı oynayacak. İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın tüm detaylarını sitemizden takip edebilirsiniz...

Çayırovaspor

Engin

Fatih

Tolga

Kutay

Ömer

Özkan

Cihan

Dilaver

İshak

Çaüğrı

Kadir

DEMİRSPOR

Tümay

Serhan

Aykut

Onur

Yiğit

Kerem

Levent

Süleyman

Koray

Gökalp

Gökhan

KARŞILAŞMA BAŞLADI

Dakika 1: Karşılamaya başlayan taraf temsilcimiz Çayırovaspor oldu.

Dakika 5: İlk tehlikeli atak Çayırovaspor'dan geldi. İshak arkadaşından aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak yan hakemin ofsayt bayrağına takıldı.

Dakika 8: ökhan Özkanlı'nın serbest vuruşu kaleye sert bir şekilde geldi. Ancak Engin'in kontrolünde auta çıktı.

Dakika 11: Çağrı ve İshak ceza sahası çizgisi üzerinede tehlikeli paslarla rakip kalede etkili olamaya çalıştı. Ancak İshak'ın son vuruşu istediği gibi olmadı.

Dakika 13: Demirspor'un tehlikeli olduğu dakikalar. Rakip üst üste 3 korner atıyor. Çayırovaspor defansı topu uzaklaştırmakta sıkıntı çekiyor.

Dakika 20: Demirspor'un gole en çok yaklaştığı an yaşandı. Sağ kanattan Koray'ın sert şutu Engin'i geçti ama ağlarla buluşmadı.

Dakika 25: Yiğit Ali bu kez Engin'i sıkıntıya düşürdü. Altı pasa yakın bir noktadan kaleye çapraz şutu ağlarla bulşmasına ramak kalmıştı. Gol olmadı ama Demirspor bu atakları çoğalttı.

İLK YARI SONA ERDİ

MAÇTAN ENSTANTELER

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dakika 46: İkinci yarıya Demirspor başladı

GOOOOOOOLLLLLLLLLL

Dakika 55: Demirspor öne geçti. (1-0)

GOOOOOOOLLLLLLLLLL

Dakika 72: Demirspor farkı ikiye çıkardı

GOOOOOOOLLLLLLLLLL

Dakika 7: Demirspor farkı üçe çıkardı

MAÇ BİTTİ

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.