Çayırovaspor Doğantepe’ye hazır! 4-0

Spor 13.01.2019 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovaspor Doğantepe’ye hazır! 4-0

Çayırovaspor’dan farklı prova. 20 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci yarısı öncesinde son hazırlık maçında 3.Lig ekiplerinden Körfezspor’u sahasında konuk eden yeşil siyahlılar rakibini 4-0 devirerek hazır bir görüntü çizdi. Kuştepe Stadı’nda oynanan karşılaşma genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Eyüp Tutcuoğlu’nun öğrencileri, maçın ilk yarısını İshak Kurt’un golüyle 1-0 önde kapattı. HAZIRLIK MAÇLARINDA 3’TE 3 Maçın ikinci yarısında da göze hoş gelen futbolunu sürdüren Çayırovaspor, Cevat Kuy, İbrahim Keleş ve Mesut Er ile farka koşarak sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeşil siyahlılar daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Kartalspor’u 4-0 ve Çayırovaspor U-19 takımını da 3-0’lık skorla devirmişti. Maçın ardından iki günlük izne ayrılan yeşil siyahlılar, Salı günü toplanarak Doğantepe maçının hazırlıklarına start verecek.

Çayırovaspor’dan farklı prova. 20 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci yarısı öncesinde son hazırlık maçında 3.Lig ekiplerinden Körfezspor’u sahasında konuk eden yeşil siyahlılar rakibini 4-0 devirerek hazır bir görüntü çizdi. Kuştepe Stadı’nda oynanan karşılaşma genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Eyüp Tutcuoğlu’nun öğrencileri, maçın ilk yarısını İshak Kurt’un golüyle 1-0 önde kapattı.

HAZIRLIK MAÇLARINDA 3’TE 3

Maçın ikinci yarısında da göze hoş gelen futbolunu sürdüren Çayırovaspor, Cevat Kuy, İbrahim Keleş ve Mesut Er ile farka koşarak sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeşil siyahlılar daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Kartalspor’u 4-0 ve Çayırovaspor U-19 takımını da 3-0’lık skorla devirmişti. Maçın ardından iki günlük izne ayrılan yeşil siyahlılar, Salı günü toplanarak Doğantepe maçının hazırlıklarına start verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.