19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Çayırovaspor gururumuz oldu’

Spor 20.04.2015 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Çayırovaspor gururumuz oldu’

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Çayırovaspor U-17 Takımı'nın Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırması karşısında büyük bir mutluluk ve gurur yaşadığını ifade etti.

Başkan Aydın, Çayırovasporlu gençlerin müthiş başarısı ile ilgili olarak şu düşüncelere yer verdi. "Programım hayli yoğundu. Kütahya'daki işlerimizi hallettikten sonra Sakarya'daki ikinci kademe final maçına gittim. Maçın başından sonuna kadar çok üst düzey bir futbol izledim. İki takımın genç oyuncuları da yağmur altında mükemmel bir mücadele örneği ortaya koydu. Her ikisi de son 4'e kalmayı oynadıkları futbolla hak etmişti. İNŞALLAH BİR İLKE İMZA ATARLAR Başkan Aydın, Çayırovaspor'un Kocaeli'nde bir ilk yaşatmasını çok arzuladığını belirtti ve "Çayırovasporlu kardeşlerimiz gerçekten çok iyi bir ekip olmuş. Bizler de o çocuklarla aynı heyecanı yaşadık. Güçlü rakiplerini mağlup ettiler ve Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına girdiler. Tahmin edilemeyecek kadar gururlandık. Orada da yetkililere söyledim ve -Daha önce hiç olmadı. İnşallah sizler Türkiye şampiyonu olur ve bir ilke imza atarsınız- dedim" şeklinde konuştu. GELECEĞİMİZ BU GENÇLERDE Aydın son olarak "Kocaeli futbolunun geleceği bu gençlerde. Her birine el bebek gül bebek bakmalıyız. Önemli olan ekibi bozmadan aynı inanç ve kararlılıklar yürümek. Başta sporcu aileleri olmak üzere, babası rahatsız olduğu için maça gelemeyen Vahdet başkanımızı, yönetimimizi ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Nasip olursa finalde de tüm basını ve spor adamları ile takımımızın yanında olacağız" ifadelerine yer verdi. 
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Çayırovaspor U-17 Takımı'nın Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırması karşısında büyük bir mutluluk ve gurur yaşadığını ifade etti.

Başkan Aydın, Çayırovasporlu gençlerin müthiş başarısı ile ilgili olarak şu düşüncelere yer verdi. "Programım hayli yoğundu. Kütahya'daki işlerimizi hallettikten sonra Sakarya'daki ikinci kademe final maçına gittim. Maçın başından sonuna kadar çok üst düzey bir futbol izledim. İki takımın genç oyuncuları da yağmur altında mükemmel bir mücadele örneği ortaya koydu. Her ikisi de son 4'e kalmayı oynadıkları futbolla hak etmişti.

İNŞALLAH BİR İLKE İMZA ATARLAR

Başkan Aydın, Çayırovaspor'un Kocaeli'nde bir ilk yaşatmasını çok arzuladığını belirtti ve "Çayırovasporlu kardeşlerimiz gerçekten çok iyi bir ekip olmuş. Bizler de o çocuklarla aynı heyecanı yaşadık. Güçlü rakiplerini mağlup ettiler ve Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına girdiler. Tahmin edilemeyecek kadar gururlandık. Orada da yetkililere söyledim ve -Daha önce hiç olmadı. İnşallah sizler Türkiye şampiyonu olur ve bir ilke imza atarsınız- dedim" şeklinde konuştu.

GELECEĞİMİZ BU GENÇLERDE

Aydın son olarak "Kocaeli futbolunun geleceği bu gençlerde. Her birine el bebek gül bebek bakmalıyız. Önemli olan ekibi bozmadan aynı inanç ve kararlılıklar yürümek. Başta sporcu aileleri olmak üzere, babası rahatsız olduğu için maça gelemeyen Vahdet başkanımızı, yönetimimizi ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Nasip olursa finalde de tüm basını ve spor adamları ile takımımızın yanında olacağız" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.