Çayırovaspor’un rakibinde görev değişimi

Spor 29.11.2017 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor’un rakibinde görev değişimi

Temsilcimiz Çayırovaspor’un da yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Belediye Derincespor ’da yönetim ve teknik kadroda değişikliğe gidildi. Belediye Derincespor’da yapılan haftalık olağan toplantının ardından bu sezon kulüp başkanlığını üstlenen Talip Yeşilyurt, görevden affını istedi. Geçtiğimiz yıl Belediye Derincespor’u şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lig’e taşıyan Talip Yeşilyurt, teknik direktör olarak kulübe daha fazla katkı sunacağını belirterek, başkanlık görevini bıraktı.  YENİ BAŞKAN AHMET GÜNTEPE  Bundan sonraki haftalarda teknik direktör olarak Belediye Derincespor’a hizmet verecek olan Talip Yeşilyurt’tan boşalan başkanlık koltuğuna ise yönetim kurulunda daha önce asbaşkan olarak görev alan Ahmet Güntepe getirildi. Ayrıca Yeşilyurt’un istifası sonrasında yedek üyelerden Murat Yeşil de yönetim kurulu asil üyeliğine getirildi. Kulübe ilk 9 haftada teknik direktör olarak hizmet veren Sinan Kahraman ise önümüzdeki süreçte genel koordinatörlük görevini üstlenecek.

Temsilcimiz Çayırovaspor’un da yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Belediye Derincespor ’da yönetim ve teknik kadroda değişikliğe gidildi. Belediye Derincespor’da yapılan haftalık olağan toplantının ardından bu sezon kulüp başkanlığını üstlenen Talip Yeşilyurt, görevden affını istedi. Geçtiğimiz yıl Belediye Derincespor’u şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lig’e taşıyan Talip Yeşilyurt, teknik direktör olarak kulübe daha fazla katkı sunacağını belirterek, başkanlık görevini bıraktı. 

YENİ BAŞKAN AHMET GÜNTEPE 

Bundan sonraki haftalarda teknik direktör olarak Belediye Derincespor’a hizmet verecek olan Talip Yeşilyurt’tan boşalan başkanlık koltuğuna ise yönetim kurulunda daha önce asbaşkan olarak görev alan Ahmet Güntepe getirildi. Ayrıca Yeşilyurt’un istifası sonrasında yedek üyelerden Murat Yeşil de yönetim kurulu asil üyeliğine getirildi. Kulübe ilk 9 haftada teknik direktör olarak hizmet veren Sinan Kahraman ise önümüzdeki süreçte genel koordinatörlük görevini üstlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.