Çayırovaspor galibiyetle başlamak istiyor

Spor 15.01.2015 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırovaspor galibiyetle başlamak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 9.grup temsilcilerimizden Çayırovaspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Leventspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı hedefleyen yeşil siyahlı temsilcimiz, Leventspor galibiyetiyle beyaz bir sayfa açmak istiyor. Verimli bir devre arası süresi geçiren Çayırovaspor, yeni transferlerinin takıma adaptasyon sürecini çabuk atlatmasının ardından iyi bir hava oluşturdu. Dün yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları yönetimin ve teknik heyetin yüzünü güldürürken, özellikle Çayırovaspor Kulübü Başkanı Vahdet Kılıç futbolcularına güvendiğini her fırsatta dile getiriyor. Takımının antrenmanlarını kaçırmayan Başkan Kılıç, Leventspor maçını kazanacaklarını iddia etti.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Bölgesel Amatör Lig 9.grup temsilcilerimizden Çayırovaspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Leventspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı hedefleyen yeşil siyahlı temsilcimiz, Leventspor galibiyetiyle beyaz bir sayfa açmak istiyor. Verimli bir devre arası süresi geçiren Çayırovaspor, yeni transferlerinin takıma adaptasyon sürecini çabuk atlatmasının ardından iyi bir hava oluşturdu. Dün yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları yönetimin ve teknik heyetin yüzünü güldürürken, özellikle Çayırovaspor Kulübü Başkanı Vahdet Kılıç futbolcularına güvendiğini her fırsatta dile getiriyor. Takımının antrenmanlarını kaçırmayan Başkan Kılıç, Leventspor maçını kazanacaklarını iddia etti.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.