Çeker, İl Başkanları İle buluştu!

Kocaeli 14.07.2019 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çeker, İl Başkanları İle buluştu!

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile bir araya geldi.

Çeker; Ak Parti İl Başkanı Elibeş’e ve MHP İl Başkanı Ünlü’ye teşekkür etti. Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Başkanı Ömer Çeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile bir araya geldi. Cumhur İttifakının İl Başkanları ile yapılan görüşmede Şube Başkanı Ömer Çeker, sağlık hizmet kolunda bulunan kurum ve kuruluşların sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini paylaşarak sağlık çalışanlarının ve kurumların sorunlarının giderilmesi bazı hastanelerdeki gereksiz israfın ve usulsüz uygulamaların önüne geçilmesi hususunda İl Başkanlarını bilgilendirerek destek istedi. Çeker görüşme için vakit ayıran Ak Parti İl Başkanı Mehmet Elibeş’e ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye teşekkür etti. DEVLET KURUMUNUN MENFAATİNE OLACAK ÖNEMLİ BİR KONU Görüşme sonrası çıkış da açıklama yapan Çeker; Daha önceden planlanmamış ve ani gelişen bir olay nedeni randevusuz bir şekilde sağlık çalışanlarının ve kurumların sorunlarının giderilmesi için zaman ayıran Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye kamuoyu huzurunda teşekkür ederim. Türk Sağlık Sen olarak sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal haklarının geliştirilmesi için mücadele vermek ve çalışmak yapmak gibi sağlık çalışanlarına karşı sorumluluğumuzun yanında milletimize, devletimize karşıda sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklarımız çerçevesinde devlet kurumunun ali menfaatine olacak önemli bir konu hakkında kendilerini bilgilendirmek suretiyle desteklerini istedik. HUKUK DIŞI UYGULAMALARIN TAKİPÇİLERİ OLACAKLARINI BELİRTTİLER AK Parti ve MHP İl Başkanlarımızda halkın daha etkin ve nitelikli sağlık hizmetine erişmek amacı ile yürütülen her türlü çalışmalara destek vereceklerini, aksine bir tutum ve davranış içinde bulunan ve sağlık çalışanlarının hizmet sunumunu olumsuz yönde etkileyecek, moral ve motivasyonlarını bozacak idari uygulamalara karşı gerekli tedbirleri almak üzere çaba sarf edeceklerini, hukuk dışı uygulamaların takipçileri olacaklarını belirttiler.
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile bir araya geldi.

Çeker; Ak Parti İl Başkanı Elibeş’e ve MHP İl Başkanı Ünlü’ye teşekkür etti. Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Başkanı Ömer Çeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile bir araya geldi. Cumhur İttifakının İl Başkanları ile yapılan görüşmede Şube Başkanı Ömer Çeker, sağlık hizmet kolunda bulunan kurum ve kuruluşların sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini paylaşarak sağlık çalışanlarının ve kurumların sorunlarının giderilmesi bazı hastanelerdeki gereksiz israfın ve usulsüz uygulamaların önüne geçilmesi hususunda İl Başkanlarını bilgilendirerek destek istedi. Çeker görüşme için vakit ayıran Ak Parti İl Başkanı Mehmet Elibeş’e ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye teşekkür etti.

DEVLET KURUMUNUN MENFAATİNE OLACAK ÖNEMLİ BİR KONU

Görüşme sonrası çıkış da açıklama yapan Çeker; Daha önceden planlanmamış ve ani gelişen bir olay nedeni randevusuz bir şekilde sağlık çalışanlarının ve kurumların sorunlarının giderilmesi için zaman ayıran Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye kamuoyu huzurunda teşekkür ederim. Türk Sağlık Sen olarak sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal haklarının geliştirilmesi için mücadele vermek ve çalışmak yapmak gibi sağlık çalışanlarına karşı sorumluluğumuzun yanında milletimize, devletimize karşıda sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklarımız çerçevesinde devlet kurumunun ali menfaatine olacak önemli bir konu hakkında kendilerini bilgilendirmek suretiyle desteklerini istedik.

HUKUK DIŞI UYGULAMALARIN TAKİPÇİLERİ OLACAKLARINI BELİRTTİLER

AK Parti ve MHP İl Başkanlarımızda halkın daha etkin ve nitelikli sağlık hizmetine erişmek amacı ile yürütülen her türlü çalışmalara destek vereceklerini, aksine bir tutum ve davranış içinde bulunan ve sağlık çalışanlarının hizmet sunumunu olumsuz yönde etkileyecek, moral ve motivasyonlarını bozacak idari uygulamalara karşı gerekli tedbirleri almak üzere çaba sarf edeceklerini, hukuk dışı uygulamaların takipçileri olacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.