Çelebi, “Başkanımız önderliğinde hizmet ediyoruz”

Kocaeli 05.07.2019 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çelebi, “Başkanımız önderliğinde hizmet ediyoruz”

Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Çelebi, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve beraberindeki taşıma kooperatiflerinin başkanları ile bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin daha verimli, etkin ve tasarruflu çalışması için Haziran ayı meclis toplantısında alınan kararlardan biri de Toplu Taşıma Daire Başkanlığı'nın isminin Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı olarak değiştirilmesi oldu. Alınan kararla kapatılan Toplu Taşıma Dairesi’nin Başkanı Salih Kumbar, UlaşımPark AŞ Genel Müdürü olurken yeni Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı’na ise Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Çelebi getirildi. Daire Başkanı Çelebi, ilk olarak taşıma kooperatiflerinin temsilcileri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. TOPLU TAŞIMA KOOPERATİF BAŞKANLARI KATILDI Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen tanışma toplantısına, Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Çelebi, Toplu Taşıma Şube Müdürü Övünç Yılmaz, Trafik Yönetim Şube Müdürü Salih Mülayim ve Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve toplu taşıma kooperatiflerinin temsilcileri katıldı. Toplantıda tanışmanın ardından konuşan Başkan Çelebi, kendi çalışma prensiplerinden bahsetti. SİZLER BELEDİYENİN ÇÖZÜM ORTAĞISINIZ İlk etapta olayların ve alınacak kararların gerekçeleriyle beraber taraflarla istişare veya müzakere ederek sorunları sonuçlandıracağından bahseden Başkan Çelebi, Bizler hep beraber Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın liderliğinde Kocaeli halkına hizmet ediyoruz. Sizler belediyenin birer çözüm ortaklarısınız. Taraflar neden sonuç ilişkisini kurarak mantıklı sebeplerle sonuca yönelirse zamansal ve maddi olarak kayıpları minimize edecek kalıcı çözümler üretebiliriz. Bunun için gerekli tüm koordinasyonu ve çalışmaları başlatacağız “dedi. “BİZİM HEDEFİMİZ, TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMIŞ KOOPERATİFTİR” “Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefi gerçekleştirebileceğimizin ışığını da şuan burada görebiliyoruz” diyerek sözlerine devam eden Çelebi, “Sizler 55 tane kooperatif yerine bir tane yapı oluşturabilirsiniz. Bu çok zor değil. Çünkü birlikten güç doğacağını biliyoruz. Ayrıca sonuçlandıramayacağımız hiçbir konuyu gündeme alma taraftarı değilim. Her daim önden düşünerek hareket etmeye çalışırım. Bu güne kadarki tüm projelerimizde de böyle çalıştık. Bazı şeyler bir anda olmuyor. Biz hiçbir zaman olmuyor diye dönüp gitmedik, yapacağımıza inandıysak oldurmaya çalıştık. İnşallah zaman içinde birbirimizi tanıyacağız ve birlikte hareket etmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı. Tanışma toplantısı çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.
Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Çelebi, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve beraberindeki taşıma kooperatiflerinin başkanları ile bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin daha verimli, etkin ve tasarruflu çalışması için Haziran ayı meclis toplantısında alınan kararlardan biri de Toplu Taşıma Daire Başkanlığı'nın isminin Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı olarak değiştirilmesi oldu. Alınan kararla kapatılan Toplu Taşıma Dairesi’nin Başkanı Salih Kumbar, UlaşımPark AŞ Genel Müdürü olurken yeni Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı’na ise Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Çelebi getirildi. Daire Başkanı Çelebi, ilk olarak taşıma kooperatiflerinin temsilcileri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

TOPLU TAŞIMA KOOPERATİF BAŞKANLARI KATILDI

Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen tanışma toplantısına, Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Çelebi, Toplu Taşıma Şube Müdürü Övünç Yılmaz, Trafik Yönetim Şube Müdürü Salih Mülayim ve Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve toplu taşıma kooperatiflerinin temsilcileri katıldı. Toplantıda tanışmanın ardından konuşan Başkan Çelebi, kendi çalışma prensiplerinden bahsetti.

SİZLER BELEDİYENİN ÇÖZÜM ORTAĞISINIZ

İlk etapta olayların ve alınacak kararların gerekçeleriyle beraber taraflarla istişare veya müzakere ederek sorunları sonuçlandıracağından bahseden Başkan Çelebi, Bizler hep beraber Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın liderliğinde Kocaeli halkına hizmet ediyoruz. Sizler belediyenin birer çözüm ortaklarısınız. Taraflar neden sonuç ilişkisini kurarak mantıklı sebeplerle sonuca yönelirse zamansal ve maddi olarak kayıpları minimize edecek kalıcı çözümler üretebiliriz. Bunun için gerekli tüm koordinasyonu ve çalışmaları başlatacağız “dedi.

“BİZİM HEDEFİMİZ, TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMIŞ KOOPERATİFTİR”

“Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefi gerçekleştirebileceğimizin ışığını da şuan burada görebiliyoruz” diyerek sözlerine devam eden Çelebi, “Sizler 55 tane kooperatif yerine bir tane yapı oluşturabilirsiniz. Bu çok zor değil. Çünkü birlikten güç doğacağını biliyoruz. Ayrıca sonuçlandıramayacağımız hiçbir konuyu gündeme alma taraftarı değilim. Her daim önden düşünerek hareket etmeye çalışırım. Bu güne kadarki tüm projelerimizde de böyle çalıştık. Bazı şeyler bir anda olmuyor. Biz hiçbir zaman olmuyor diye dönüp gitmedik, yapacağımıza inandıysak oldurmaya çalıştık. İnşallah zaman içinde birbirimizi tanıyacağız ve birlikte hareket etmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı. Tanışma toplantısı çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.