Çelik, Gebze’deki çalışmaları inceledi

Gebze 05.07.2020 - 21:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çelik, Gebze’deki çalışmaları inceledi

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik hafta sonu Gebze’ye gelerek, Gebze’de çalışması devam eden okulları inceledi.  Gebze’de Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik okul müdürlerinden yeni okul döneminde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Okullardaki incelemelerin ardından açıklama yapan Müdür Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinin başlangıcından beri kesintisiz maske üretimi yapan Gebze Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışmaları yerinde inceledik.  BAŞARI EKİP İŞİDİR Gebze Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi’nin güçlendirme çalışmalarını da yerinde görerek okul müdürümüzden bilgi aldık. Şehit öğretmenimizi unutmayarak kendisini de yad etmiş olduk. Okul yöneticilerimizi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Başarı ekip işidir.”

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik hafta sonu Gebze’ye gelerek, Gebze’de çalışması devam eden okulları inceledi. 
Gebze’de Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik okul müdürlerinden yeni okul döneminde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Okullardaki incelemelerin ardından açıklama yapan Müdür Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinin başlangıcından beri kesintisiz maske üretimi yapan Gebze Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışmaları yerinde inceledik. 


BAŞARI EKİP İŞİDİR
Gebze Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi’nin güçlendirme çalışmalarını da yerinde görerek okul müdürümüzden bilgi aldık. Şehit öğretmenimizi unutmayarak kendisini de yad etmiş olduk. Okul yöneticilerimizi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Başarı ekip işidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.