ÇELİK’TEN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

Kocaeli 01.08.2017 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇELİK’TEN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik haftasonu Yenikapı’da gerçekleşen “Büyük Kudüs Mitingi” için teşekkür etti. Çelik, “Halk olarak Türkiye’den güçlü bir şekilde haykırarak Zalim Siyonist İsrail’e tepkimizi gösterdik. Bu zalimliğe sessiz kalmayıp duyarlılık gösteren her kesimden Büyük Kudüs Mitingine destek olan halkımıza teşekkür ederim” dedi. Çelik yaptığı açıklama da, “Saadet Partisi Genel Merkezinin İstanbul/Yenikapı'da geçtiğimiz haftasonu tertip ettiği, birçok Değerli Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikaların destek verdiği Büyük Kudüs Mitingi gerçekleşti. Kocaeli'mizden 2 büyük gemi, çok sayıda otobüs ve özel araçlar vasıtasıyla yaklaşık 10.000 kişilik katılım sağlanmıştır. Bu kutlu Kudüs Mitingine Kocaeli halkımızın göstermiş olduğu yüksek katılım övgüye layıktır. Müsait olamadığından dolayı katılım sağlayamayan ancak kalbi Yeni kapıda olan tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. “ dedi. Çelik, “Bizler bir kötülük gördüğünde eliyle-diliyle ve gücü yetmeyenler için de kalbiyle buğzederek kötülüğü engellemeye çalışan bir inanca sahibiz. Bu inanç zalimlerin korkulu rüyasıdır. Halk olarak Türkiye’den güçlü bir şekilde haykırarak Zalim Siyonist İsrail’e tepkimizi gösterdik. Müslümanların tepkisizliği Zalimin ve dostlarının en çok hoşuna giden iştir. Buna karşı duyarlılık gösterip her kesimden Büyük Kudüs Mitingine destek olan halkımıza ve bizleri destekleyen basın mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyor teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik haftasonu Yenikapı’da gerçekleşen “Büyük Kudüs Mitingi” için teşekkür etti. Çelik, “Halk olarak Türkiye’den güçlü bir şekilde haykırarak Zalim Siyonist İsrail’e tepkimizi gösterdik. Bu zalimliğe sessiz kalmayıp duyarlılık gösteren her kesimden Büyük Kudüs Mitingine destek olan halkımıza teşekkür ederim” dedi.

Çelik yaptığı açıklama da, “Saadet Partisi Genel Merkezinin İstanbul/Yenikapı'da geçtiğimiz haftasonu tertip ettiği, birçok Değerli Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikaların destek verdiği Büyük Kudüs Mitingi gerçekleşti. Kocaeli'mizden 2 büyük gemi, çok sayıda otobüs ve özel araçlar vasıtasıyla yaklaşık 10.000 kişilik katılım sağlanmıştır. Bu kutlu Kudüs Mitingine Kocaeli halkımızın göstermiş olduğu yüksek katılım övgüye layıktır. Müsait olamadığından dolayı katılım sağlayamayan ancak kalbi Yeni kapıda olan tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Çelik, “Bizler bir kötülük gördüğünde eliyle-diliyle ve gücü yetmeyenler için de kalbiyle buğzederek kötülüğü engellemeye çalışan bir inanca sahibiz. Bu inanç zalimlerin korkulu rüyasıdır. Halk olarak Türkiye’den güçlü bir şekilde haykırarak Zalim Siyonist İsrail’e tepkimizi gösterdik. Müslümanların tepkisizliği Zalimin ve dostlarının en çok hoşuna giden iştir. Buna karşı duyarlılık gösterip her kesimden Büyük Kudüs Mitingine destek olan halkımıza ve bizleri destekleyen basın mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyor teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.