Cemevlerinden, Başkan Büyükakın’a teşekkür

Gebze 28.08.2019 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cemevlerinden, Başkan Büyükakın’a teşekkür

Başkan Büyükakın, “Hacı Bektaş’ta kutsal yerleri ziyaret eden dokuz Cem Evi ve üç köyümüzdeki vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetten memnun kalması bizleri de mutlu etmiştir” açıklamasını yaptı.

2005 yılından bu güne her yıl yapılan Hacı Bektaş Veli’yi anma ziyaretleri kapsamında bu yılda Nevşehir’e giden Alevi vatandaşlar adına Cem Evleri Dernek Başkanları, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ulaşım ve konaklama hizmetlerindeki desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Nevşehir’in Hacı Bektaş ilçesinde yer alan Hacı Bektaş Veli Türbesi’ne ziyaret için kafileler halinde giden vatandaşların hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Cem Evi Dernek Başkanları, verilen bu hizmetin çok önemli olduğunu dile getirdi. “DAHA İYİ İMKÂNLARLA BU HİZMETİ VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ” Cem Evleri’nden Körfez, Derince Çınarlı ve İmam Hüseyin Şubesi, Tavşantepe, Çayırova, Gebze, Darıca, Gültepe, Mecidiyeköy, Bayraktar, Balören, Mudurnu Tepe Şubesi Cem Evleri Başkanları ve üç köy muhtarının da yer aldığı teşekkür ziyareti nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Büyükakın, “Hacı Bektaş’ta kutsal yerleri ziyaret eden dokuz Cem Evi ve üç köyümüzdeki vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetten memnun kalması bizleri de mutlu etmiştir. İnşallah gelecek yıl daha iyi imkânlarla bu hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A BİLGİ VERDİLER Anma etkinliğine katılan Alevi vatandaşların selamlarını ve teşekkürlerini Başkan Büyükakın’a ileten Cem Evleri Dernek Başkanları, Hacı Bektaş-ı Veli Türbesini ziyaret eden kafilelerin burada dualar eşliğinde kurban kestiğini de dile getirdi. Kurban kesiminin ardından okunan dualarla lokma yiyerek Cem Evi’nde cem yaptıkları bilgisini veren konuk dernek başkanları, Büyükşehir Belediyesi'nin Hacı Bektaş ilçesindeki Beştaşlar tesisleri, Kocaeli’ndeki vatandaşların yanı sıra Türkiye genelindeki vakıf, federasyon ve derneklere ücretsiz olarak tahsis edilmesinin de önemine vurgu yaptı. Birliktelikte yer alan Büyükşehir Belediyesi Cem Evleri Koordinatör Mutlu Beyaz ise, Başkan Büyükakın’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.
Başkan Büyükakın, “Hacı Bektaş’ta kutsal yerleri ziyaret eden dokuz Cem Evi ve üç köyümüzdeki vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetten memnun kalması bizleri de mutlu etmiştir” açıklamasını yaptı.

2005 yılından bu güne her yıl yapılan Hacı Bektaş Veli’yi anma ziyaretleri kapsamında bu yılda Nevşehir’e giden Alevi vatandaşlar adına Cem Evleri Dernek Başkanları, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ulaşım ve konaklama hizmetlerindeki desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Nevşehir’in Hacı Bektaş ilçesinde yer alan Hacı Bektaş Veli Türbesi’ne ziyaret için kafileler halinde giden vatandaşların hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Cem Evi Dernek Başkanları, verilen bu hizmetin çok önemli olduğunu dile getirdi.

“DAHA İYİ İMKÂNLARLA BU HİZMETİ VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Cem Evleri’nden Körfez, Derince Çınarlı ve İmam Hüseyin Şubesi, Tavşantepe, Çayırova, Gebze, Darıca, Gültepe, Mecidiyeköy, Bayraktar, Balören, Mudurnu Tepe Şubesi Cem Evleri Başkanları ve üç köy muhtarının da yer aldığı teşekkür ziyareti nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Büyükakın, “Hacı Bektaş’ta kutsal yerleri ziyaret eden dokuz Cem Evi ve üç köyümüzdeki vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetten memnun kalması bizleri de mutlu etmiştir. İnşallah gelecek yıl daha iyi imkânlarla bu hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A BİLGİ VERDİLER

Anma etkinliğine katılan Alevi vatandaşların selamlarını ve teşekkürlerini Başkan Büyükakın’a ileten Cem Evleri Dernek Başkanları, Hacı Bektaş-ı Veli Türbesini ziyaret eden kafilelerin burada dualar eşliğinde kurban kestiğini de dile getirdi. Kurban kesiminin ardından okunan dualarla lokma yiyerek Cem Evi’nde cem yaptıkları bilgisini veren konuk dernek başkanları, Büyükşehir Belediyesi'nin Hacı Bektaş ilçesindeki Beştaşlar tesisleri, Kocaeli’ndeki vatandaşların yanı sıra Türkiye genelindeki vakıf, federasyon ve derneklere ücretsiz olarak tahsis edilmesinin de önemine vurgu yaptı. Birliktelikte yer alan Büyükşehir Belediyesi Cem Evleri Koordinatör Mutlu Beyaz ise, Başkan Büyükakın’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.