Cemil Yaman bakın ne dedi!

Dilovası 21.06.2020 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cemil Yaman bakın ne dedi!

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN AKIBETİ NE OLDU?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberindeki Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası İlçe Başkanları Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyaretinde Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Kömürcüler OSB’nin akıbetini sordu. Yıldırım, “Kıymetli vekilim ve ilçe başkanları onur verdi. Dilovası’nın yetiştirdiği bir Cemil Yaman. Nereye gidersek gidelim ‘Dilovası’nı özledim’ diyen bir vekilimiz. 2023’e kadar Kömürcüler OSB kalkacak mı? Hepimizin kanser ovası dediği Dilovası’nda 2 kişi hayatını kaybetmiş. Ama her şekliyle o günkü şartlarda bakanımızın sözünü ve sizin çabanızı biliyoruz. Kömürcüler OSB’de ne olacak” diye sordu. ÇOK ÇABALADIM Yıldırım’ın sorusuna samimiyetle cevap veren Yaman, “Benim sevdamdır Dilovası. Ben gerçekten 4 ilçemizi de seviyorum. Dilovası da beni belediye başkanı yaptı. Hayatım boyunca popülist siyaset yapmadım, doğruları konuşmaya gayret ettim. Dilovası Kömürcüler OSB yer seçimi kesinlikle yanlıştır. Ben eskiden beri hep söyledim. Bu OSB’ler hep AK Parti’den önce kurulmuştur. Ben göreve geldiğimde bütün altyapısı bitmiş, kucağımda bir OSB gördüm. Belediye başkanlığım süresince de Kömürcüler OSB ile ilgili çok çabalar yaptım. KÖMÜRCÜLER’İ BELEDİYE BAŞKANINA BIRAKTIK Ben hiçbir yerde ‘Kömürcüler OSB kalkacak’ demedim. Seçimden önce Çevre ve Şehircilik Bakanımızı davet ettik. Seçimden önce Dilovası’na geldi ve ‘Kömürcüler OSB’yi kaldıracağız’ dedi. Bakanımızın sözü hepimizin sözüdür. Yeni seçim gelmeden, Kömürcüler OSB’yi kaldıracağız. Statüsü mü değişecek yoksa tamamen mi kalkacak göreceğiz ancak Kömürcüler OSB kesinlikle oradan kalkacak. Bu kazanılmış hakları olan kardeşlerimizin de zarar görmemesi için onlarla birlikte kaldıracağız. Biz organize sanayi bölgesini oradan kaldıracağız. Bu arkadaşlarımızda artık bunu biliyor. Günü geldiğinde belediye başkanımız müjdeyi kamuoyu ile paylaşacak. Biz bunun açıklamasını belediye başkanımıza bırakacağız. Daha yaşanabilir hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni Dilovası çok güzel olacak” dedi. 
KÖMÜRCÜLER OSB’NİN AKIBETİ NE OLDU?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberindeki Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası İlçe Başkanları Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyaretinde Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Kömürcüler OSB’nin akıbetini sordu. Yıldırım, “Kıymetli vekilim ve ilçe başkanları onur verdi. Dilovası’nın yetiştirdiği bir Cemil Yaman. Nereye gidersek gidelim ‘Dilovası’nı özledim’ diyen bir vekilimiz. 2023’e kadar Kömürcüler OSB kalkacak mı? Hepimizin kanser ovası dediği Dilovası’nda 2 kişi hayatını kaybetmiş. Ama her şekliyle o günkü şartlarda bakanımızın sözünü ve sizin çabanızı biliyoruz. Kömürcüler OSB’de ne olacak” diye sordu.

ÇOK ÇABALADIM

Yıldırım’ın sorusuna samimiyetle cevap veren Yaman, “Benim sevdamdır Dilovası. Ben gerçekten 4 ilçemizi de seviyorum. Dilovası da beni belediye başkanı yaptı. Hayatım boyunca popülist siyaset yapmadım, doğruları konuşmaya gayret ettim. Dilovası Kömürcüler OSB yer seçimi kesinlikle yanlıştır. Ben eskiden beri hep söyledim. Bu OSB’ler hep AK Parti’den önce kurulmuştur. Ben göreve geldiğimde bütün altyapısı bitmiş, kucağımda bir OSB gördüm. Belediye başkanlığım süresince de Kömürcüler OSB ile ilgili çok çabalar yaptım.

KÖMÜRCÜLER’İ BELEDİYE BAŞKANINA BIRAKTIK

Ben hiçbir yerde ‘Kömürcüler OSB kalkacak’ demedim. Seçimden önce Çevre ve Şehircilik Bakanımızı davet ettik. Seçimden önce Dilovası’na geldi ve ‘Kömürcüler OSB’yi kaldıracağız’ dedi. Bakanımızın sözü hepimizin sözüdür. Yeni seçim gelmeden, Kömürcüler OSB’yi kaldıracağız. Statüsü mü değişecek yoksa tamamen mi kalkacak göreceğiz ancak Kömürcüler OSB kesinlikle oradan kalkacak. Bu kazanılmış hakları olan kardeşlerimizin de zarar görmemesi için onlarla birlikte kaldıracağız. Biz organize sanayi bölgesini oradan kaldıracağız. Bu arkadaşlarımızda artık bunu biliyor. Günü geldiğinde belediye başkanımız müjdeyi kamuoyu ile paylaşacak. Biz bunun açıklamasını belediye başkanımıza bırakacağız. Daha yaşanabilir hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni Dilovası çok güzel olacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.