GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Cenaze Hizmetleri etkili iletişimi konuştu!

Kocaeli 26.10.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Cenaze Hizmetleri etkili iletişimi konuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimler kapsamında halkla temas eden personele “Etkili İletişim Eğitimi” verdi Vatandaş memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan cenaze hizmetleri personeline etkili iletişim eğitimi verildi. İKİNCİ EĞİTİM Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında görev yapan cenaze hizmetleri personeline yönelik olarak Ocak ayında düzenlenen “Cenaze Hizmetlerinde Vatandaşla Etkili İletişim” konulu eğitimin ikincisi düzenlendi. NİTELİKLİ HALKLA İLİŞKİLER Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde yer alan “Otobüs şoföründen zabıtaya, Belediyenin halkla temas eden bütün ekipleri vatandaşla ilişkiler konusunda özel eğitim programına tabi tutulacak. Halkla ilişkilerin niteliği geliştirilecek, etkinleştirilecek” beyanına istinaden düzenlenen eğitimde vatandaşla iletişiminin daha etkili olması amaçlandı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde daha kaliteli hizmetler sunmak, yapılan işin zorluğundan dolayı yaşanan sıkıntıları azaltabilmek hedeflendi. İLETİŞİM BİLGİSİ Eğitim, Büyükşehir Belediyesi iç eğitmeni tarafından gerçekleştirildi. Psikolog Sümbül Yaşayan Zararsız, eğitimde iletişimin önemi, iletişimde dikkat edilmesi hususlar, öfke anında yapılması gerekenler ve empati gibi konulara değindi. Ayrıca yaş sürecinin evreleri ve o süreçte neler yapılması gerektiğinin altını çizerek eğitimini tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimler kapsamında halkla temas eden personele “Etkili İletişim Eğitimi” verdi

Vatandaş memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan cenaze hizmetleri personeline etkili iletişim eğitimi verildi.

İKİNCİ EĞİTİM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında görev yapan cenaze hizmetleri personeline yönelik olarak Ocak ayında düzenlenen “Cenaze Hizmetlerinde Vatandaşla Etkili İletişim” konulu eğitimin ikincisi düzenlendi.

NİTELİKLİ HALKLA İLİŞKİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde yer alan “Otobüs şoföründen zabıtaya, Belediyenin halkla temas eden bütün ekipleri vatandaşla ilişkiler konusunda özel eğitim programına tabi tutulacak. Halkla ilişkilerin niteliği geliştirilecek, etkinleştirilecek” beyanına istinaden düzenlenen eğitimde vatandaşla iletişiminin daha etkili olması amaçlandı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde daha kaliteli hizmetler sunmak, yapılan işin zorluğundan dolayı yaşanan sıkıntıları azaltabilmek hedeflendi.

İLETİŞİM BİLGİSİ

Eğitim, Büyükşehir Belediyesi iç eğitmeni tarafından gerçekleştirildi. Psikolog Sümbül Yaşayan Zararsız, eğitimde iletişimin önemi, iletişimde dikkat edilmesi hususlar, öfke anında yapılması gerekenler ve empati gibi konulara değindi. Ayrıca yaş sürecinin evreleri ve o süreçte neler yapılması gerektiğinin altını çizerek eğitimini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.