“Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri Tesisi İnşaatı” Hızla Yükseliyor

Çayırova 07.02.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri Tesisi İnşaatı” Hızla Yükseliyor

Çayırova Belediye Başkanı, Şevki Demirci’nin talimatıyla kısa süre önce yapımına başlanan Mezarlıklar Müdürlüğü inşaatı hızla yükseliyor. Geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarının başladığı Mezarlıklar Müdürlüğü donanımlı yapısıyla, artan ilçe nüfusunun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Çayırova Mezarlığının karşısında 2 bin metrekare alanda yapımı devam eden tesis içerisinde bay ve bayan olmak üzere; 2 cenaze yıkama yeri, 8 morg, otopsi ve taziye alanlarının yanı sıra 100 araçlık açık otoparkıyla ilçe halkına ferah ve kullanışlı bir ortam sunabilecek. 24 Saat Hizmet Verecek Olan Tesiste Aynı Anda 8 Cenaze İşlemi Yapılacak Çayırova’da yakınlarını kaybeden vatandaşların tüm işlemlerini tek bir noktada yapabileceği tesiste defin ruhsatı, cenazenin yıkanması, evden veya hastaneden alınıp mezarlığa nakli ve istenirse cenaze cemaati için otobüs işlemleri kısa sürede tek elden şekilde koordine edebilecek. Aynı anda 8 cenaze işleminin yapılabileceği morga sahip tesis, Cenazesi olan vatandaşların yakınlarını ağırlayabileceği taziye alanlarıyla da halkımızın acılı gününde yükünü hafifletecek.  

Çayırova Belediye Başkanı, Şevki Demirci’nin talimatıyla kısa süre önce yapımına başlanan Mezarlıklar Müdürlüğü inşaatı hızla yükseliyor. Geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarının başladığı Mezarlıklar Müdürlüğü donanımlı yapısıyla, artan ilçe nüfusunun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Çayırova Mezarlığının karşısında 2 bin metrekare alanda yapımı devam eden tesis içerisinde bay ve bayan olmak üzere; 2 cenaze yıkama yeri, 8 morg, otopsi ve taziye alanlarının yanı sıra 100 araçlık açık otoparkıyla ilçe halkına ferah ve kullanışlı bir ortam sunabilecek.

24 Saat Hizmet Verecek Olan Tesiste Aynı Anda 8 Cenaze İşlemi Yapılacak

Çayırova’da yakınlarını kaybeden vatandaşların tüm işlemlerini tek bir noktada yapabileceği tesiste defin ruhsatı, cenazenin yıkanması, evden veya hastaneden alınıp mezarlığa nakli ve istenirse cenaze cemaati için otobüs işlemleri kısa sürede tek elden şekilde koordine edebilecek. Aynı anda 8 cenaze işleminin yapılabileceği morga sahip tesis, Cenazesi olan vatandaşların yakınlarını ağırlayabileceği taziye alanlarıyla da halkımızın acılı gününde yükünü hafifletecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.