GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Cengiz Topel Havalimanı şimdi de uçuş okulu olacak!

Kocaeli 24.10.2020 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Cengiz Topel Havalimanı şimdi de uçuş okulu olacak!

Kocaeli’de “vatandaşların ne zaman uçağa bineceğiz” diye merakla beklediği Cengiz Topel Havalimanı şimdi de uçuş okulu olacak. Mart ayı sonundan beri tarifeli uçuşalar kapalı olan Cengiz Topel Havalimanı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararı ile daimi hava hudut kapısı olmuştu. Cengiz Topel Havalimanı ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Havalimanı şimdi de uçuş okulu olacak.   KİRALANACAK Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı Müdürlüğü tarafından, havalimanının bir kısmı uçuş okulu olmak üzere kiraya verilecek. Cengiz Topel Havalimanı hava tarafında bulunan 21 metrekarelik arazinin konteyner konularak uçuş eğitim okulu veya genel havacılık hizmetlerinde kullanılmak aylık 1.500 muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilecek. Kiralama süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadar olacak. Bu ihale 16 kasım günü Cengiz Topel Havalimanı Müdürlüğünde yapılacak.

Kocaeli’de “vatandaşların ne zaman uçağa bineceğiz” diye merakla beklediği Cengiz Topel Havalimanı şimdi de uçuş okulu olacak. Mart ayı sonundan beri tarifeli uçuşalar kapalı olan Cengiz Topel Havalimanı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararı ile daimi hava hudut kapısı olmuştu. Cengiz Topel Havalimanı ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Havalimanı şimdi de uçuş okulu olacak.  

KİRALANACAK

Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı Müdürlüğü tarafından, havalimanının bir kısmı uçuş okulu olmak üzere kiraya verilecek. Cengiz Topel Havalimanı hava tarafında bulunan 21 metrekarelik arazinin konteyner konularak uçuş eğitim okulu veya genel havacılık hizmetlerinde kullanılmak aylık 1.500 muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilecek. Kiralama süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadar olacak. Bu ihale 16 kasım günü Cengiz Topel Havalimanı Müdürlüğünde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.