Çevretim’den Gebze’de gönüllü temizlik

Gebze 25.09.2020 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çevretim’den Gebze’de gönüllü temizlik

Gebze Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gönüllü gençlerin oluşturduğu 'Çevretim' Gebze Gençlik Merkezi'nin etrafını temizledi. Tam 19 torba çöp toplayan gençler, Gebzelileri çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet etti. Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ve beraberindeki gönüllü gençlerin oluşturduğu 'Çevretim' Gebze Gençlik Merkezi'nin etrafını temizledi. Temizlik sonrasında tam 19 torba çöp toplayan gençler gençlik merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektiler. Gebze Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gönüllü gençlere de teşekkür eden Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebzelileri de çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet etti. GEBZELİLERİ BİLİNÇLENDİRMEYİ AMAÇLADIK Turan, “ Gençlerimizle gerçekleştirdiğimiz farkındalık çalışması ise Gebzelileri bilinçlendirmeyi amaçladık. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli miraslardan bir tanesi de temiz çevredir. Temiz çevre beraberinde temiz toplumu da getiriyor. En ideal temizlik kirletmeme bilincine erişmek. Vatandaşlarımızın yaşadıkları çevrede ya da günlük hayatta karşılaştıkları çevrelerde sokaklarımızda olmaması gereken bir atık gördüklerinde bunu kaldırıp çöpe atma bilincinde olmaları gerekiyor” dedi.  

Gebze Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gönüllü gençlerin oluşturduğu 'Çevretim' Gebze Gençlik Merkezi'nin etrafını temizledi. Tam 19 torba çöp toplayan gençler, Gebzelileri çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ve beraberindeki gönüllü gençlerin oluşturduğu 'Çevretim' Gebze Gençlik Merkezi'nin etrafını temizledi. Temizlik sonrasında tam 19 torba çöp toplayan gençler gençlik merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektiler. Gebze Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gönüllü gençlere de teşekkür eden Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebzelileri de çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet etti.

GEBZELİLERİ BİLİNÇLENDİRMEYİ AMAÇLADIK

Turan, “ Gençlerimizle gerçekleştirdiğimiz farkındalık çalışması ise Gebzelileri bilinçlendirmeyi amaçladık. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli miraslardan bir tanesi de temiz çevredir. Temiz çevre beraberinde temiz toplumu da getiriyor. En ideal temizlik kirletmeme bilincine erişmek. Vatandaşlarımızın yaşadıkları çevrede ya da günlük hayatta karşılaştıkları çevrelerde sokaklarımızda olmaması gereken bir atık gördüklerinde bunu kaldırıp çöpe atma bilincinde olmaları gerekiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.