CEYHAN’IN TOPLANTISINA KARABACAK NEDEN KATILMADI?

Kocaeli 04.05.2017 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CEYHAN’IN TOPLANTISINA KARABACAK NEDEN KATILMADI?

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün il binasında 12 ilçe belediye başkanlarını toplayarak, değerlendirme toplantısı yaptı. Düzenlenen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak katılmazken, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karabacak’ın katılmaması ile ilgili açıklama yaparak, Karabacak’ın izin aldığını söyledi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması sonucunu değerlendirmek ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirmek için bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve 12 ilçe belediye başkanı ile bir araya geldi. Toplantı da başta Karaosmanoğlu olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylamasının seçim çalışmaları için gösterdikleri özveri ve çalışmalarından ötürü teşekkür eden Ceyhan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylamasında Kocaeli'de en yüksek oranda ki Evet'i çıkarmak için gece gündüz demeden çalışarak üstün bir performans sergileyen Belediye Başkanlarımız ile koordinasyon toplantımızı icra ettik. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 12 ilçemizin Belediye Başkanlarına samimi çalışmaları ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın...” dedi. KARABACAK KATILMADI Toplantı sonrası gazetemize açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, izinli olduğu için katılamadı. Kendisi gelemeyeceğini ve izinli olarak sayılmasını rica etti. Bizde Başkanımızı izinli saydık. Başka herhangi bir durum söz konusu değil.” Dedi.  

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün il binasında 12 ilçe belediye başkanlarını toplayarak, değerlendirme toplantısı yaptı. Düzenlenen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak katılmazken, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karabacak’ın katılmaması ile ilgili açıklama yaparak, Karabacak’ın izin aldığını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması sonucunu değerlendirmek ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirmek için bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve 12 ilçe belediye başkanı ile bir araya geldi. Toplantı da başta Karaosmanoğlu olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylamasının seçim çalışmaları için gösterdikleri özveri ve çalışmalarından ötürü teşekkür eden Ceyhan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylamasında Kocaeli'de en yüksek oranda ki Evet'i çıkarmak için gece gündüz demeden çalışarak üstün bir performans sergileyen Belediye Başkanlarımız ile koordinasyon toplantımızı icra ettik. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 12 ilçemizin Belediye Başkanlarına samimi çalışmaları ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın...” dedi.

KARABACAK KATILMADI

Toplantı sonrası gazetemize açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, izinli olduğu için katılamadı. Kendisi gelemeyeceğini ve izinli olarak sayılmasını rica etti. Bizde Başkanımızı izinli saydık. Başka herhangi bir durum söz konusu değil.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.