CEYHAN CHP’LİLERE SESLENDİ!

Kocaeli 12.01.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CEYHAN CHP’LİLERE SESLENDİ!

Mecliste yaşanan gerginlikle ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "Milletin mekanı olan mecliste yapılanları milletimiz hafızasından silmeyecek CHP’li milletvekillerine sesleniyorum; iyi yapmıyorsunuz." dedi.

"CHP’li milletvekillerine sesleniyorum" AK Parti olarak 2001 yılından bu yana yeni Anayasayı savunduklarını belirten Ceyhan, önceki akşam TBMM’de yaşananlarla ilgili şöyle konuştu: “Devlet Bahçeli katkıları ile hükümet değişikliği sistemini ortaya koyacak Yeni Anayasa çalışmaları yapılıyor. Ana muhalefetin tek derdi, ülkeyi germek, kaos meydana getirmektir. Milletin mekanı olan mecliste yapılanları milletimiz hafızasından silmeyecek CHP’li milletvekillerine sesleniyorum; iyi yapmıyorsunuz. Bir Genel Başkan Yardımcımızın yaralandı. Mecliste vandallık yapmak CHP’nin fıtratına uygun olmasa gerek ama milletin gözünde olan öyle değil. CHP’li vekillerin yaptıklarına millet hesap soracak. Bu gidiş, gidiş değil. Milletin oyu ile meclise giren, demokrasi havarisi CHP’nin yaptığı vandallığı terörü kınıyoum. Sandıkta millet hesabını soracaktır. Umarım, CHP’liler bu yoldan dönecektir. Bilsinler ki, onların yaptıkları ile biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. Halkımızın, yüzde 55-60’ın üzerinde desteği ile vesayet bitecek. Hükümet değişikliği yapılacak. Milletin değiştiğini, ABD’de FETÖ’de görmedi. Kimse tedirgin olmasın. Tedirginlik yaşamadan, suhulet içinde, sakin olacağız, Yeni Anayasa’ya, Kocaeli’den güzel bir destek olacaktır.” "AK Parti milletvekillerinin hiçbirisi onların seviyesine düşmeyecektir" AK Parti il Başkanı Ceyhan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e mecliste yapılan saldırıyla ilgili soruya “Bayanın anlatamayacağı bir dilden bir olay anlattı. Böyle söylemler hanımefendi milletvekiline yakışmazdı. Genel Başkan Yardımcımıza saldırıldı, bir milletvekilimizin bacağı ısırılmış, Kocaeli Milletvekilimiz M.Akif Yılmaz, milli mücadeleci davranıyor. AK Parti milletvekillerinin hiçbirisi onların seviyesine düşmeyecektir. Mecliste yaptıkları, CHP’lilere eksi yazar. Önemli olan milletin vicdanıdır. Fatma Hanım’a yapılanın doğru olmadığını söyleyelim, ama benim milletvekilimin burnu kırıldı. Fatma Hanım’a ohh olsun demiyoruz. Yaşananlar CHP’li milletvekillerini Vandallığındandır.”dedi. Dövizin yükselmesi konusunda da Ceyhan’ın yorumu şöyle: “Doların artması küresel nedenler dışında, Türkiye’ye yapılan özel bir konu, bununla mücadele ediyoruz. 15 Temmuz’da başarılamayanın ekonomik olarak yansımazıdır. Dolarla kimse bize diz çöktüremez.”  
Mecliste yaşanan gerginlikle ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "Milletin mekanı olan mecliste yapılanları milletimiz hafızasından silmeyecek CHP’li milletvekillerine sesleniyorum; iyi yapmıyorsunuz." dedi.

"CHP’li milletvekillerine sesleniyorum"

AK Parti olarak 2001 yılından bu yana yeni Anayasayı savunduklarını belirten Ceyhan, önceki akşam TBMM’de yaşananlarla ilgili şöyle konuştu: “Devlet Bahçeli katkıları ile hükümet değişikliği sistemini ortaya koyacak Yeni Anayasa çalışmaları yapılıyor. Ana muhalefetin tek derdi, ülkeyi germek, kaos meydana getirmektir. Milletin mekanı olan mecliste yapılanları milletimiz hafızasından silmeyecek CHP’li milletvekillerine sesleniyorum; iyi yapmıyorsunuz. Bir Genel Başkan Yardımcımızın yaralandı. Mecliste vandallık yapmak CHP’nin fıtratına uygun olmasa gerek ama milletin gözünde olan öyle değil. CHP’li vekillerin yaptıklarına millet hesap soracak. Bu gidiş, gidiş değil. Milletin oyu ile meclise giren, demokrasi havarisi CHP’nin yaptığı vandallığı terörü kınıyoum. Sandıkta millet hesabını soracaktır. Umarım, CHP’liler bu yoldan dönecektir. Bilsinler ki, onların yaptıkları ile biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. Halkımızın, yüzde 55-60’ın üzerinde desteği ile vesayet bitecek. Hükümet değişikliği yapılacak. Milletin değiştiğini, ABD’de FETÖ’de görmedi. Kimse tedirgin olmasın. Tedirginlik yaşamadan, suhulet içinde, sakin olacağız, Yeni Anayasa’ya, Kocaeli’den güzel bir destek olacaktır.”

"AK Parti milletvekillerinin hiçbirisi onların seviyesine düşmeyecektir"

AK Parti il Başkanı Ceyhan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e mecliste yapılan saldırıyla ilgili soruya “Bayanın anlatamayacağı bir dilden bir olay anlattı. Böyle söylemler hanımefendi milletvekiline yakışmazdı. Genel Başkan Yardımcımıza saldırıldı, bir milletvekilimizin bacağı ısırılmış, Kocaeli Milletvekilimiz M.Akif Yılmaz, milli mücadeleci davranıyor. AK Parti milletvekillerinin hiçbirisi onların seviyesine düşmeyecektir. Mecliste yaptıkları, CHP’lilere eksi yazar. Önemli olan milletin vicdanıdır. Fatma Hanım’a yapılanın doğru olmadığını söyleyelim, ama benim milletvekilimin burnu kırıldı. Fatma Hanım’a ohh olsun demiyoruz. Yaşananlar CHP’li milletvekillerini Vandallığındandır.”dedi. Dövizin yükselmesi konusunda da Ceyhan’ın yorumu şöyle: “Doların artması küresel nedenler dışında, Türkiye’ye yapılan özel bir konu, bununla mücadele ediyoruz. 15 Temmuz’da başarılamayanın ekonomik olarak yansımazıdır. Dolarla kimse bize diz çöktüremez.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.