Ceyhan’dan Siyasete Kısa Bir Ara

07.10.2015 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan’dan Siyasete Kısa Bir Ara

Siyasetin yoğun temposuna kısa bir ara veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Sanayisporlu futbolcularla birlikte maç yaptı.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala siyasette hareketli günler geçiren, AK Parti seçime harıl harıl çalışılırken bir yandan da 16 Ekim Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Gebze’de gerçekleştireceği miting hazırlıklarını gerçekleştiriyor. AK Partinin hiç şüphesiz ki en yoğun siyasilerinden olan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek kendini yeşil sahalara attı. Gençlik dönemlerinde de futbolla haşir neşir olan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün İzmit Sanayispor’un daveti üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vinsan Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana katıldı.   BİR DE GOL ATTI Futbolcularla birlikte çift kalede forma giyen İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, çift kalede şık bir gol attı. Siyaset sahnesindeki başarısını yeşil sahalarda da gösteren İl Başkanı Ceyhan attığı golle karşılaşmayı izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Ceyhan, yeşil sahalardaki performansını değerlendirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Genç kadrosuyla amatörde başarılı bir şekilde mücadele eden, İzmit Sanayispor’lu kardeşlerimizle antrenman yapma şansı yakaladık. Seçim öncesinde sahalara inen bir teşkilat olarak, yeşil sahalarda da boy gösterme fırsatı bulduk. Bugün burada yeşil sahalarda olduğu gibi Allah’ın izniyle seçimlerde de başarılı olarak, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz ” dedi.   BAKLAVA İKRAMINDA BULUNDU İl Başkanı Ceyhan Türkiye spor açışından bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Ceyhan yaptığı açıklamada ”Gençlerin sporla ilgilenmesini, takdirle karşıladığını ve her fırsatta hükümet olarak ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizce de amatörspor’a ve sporcuya her zaman destek olduk. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde gençlik ve spor alanında birçok yeni projeler bulunuyor. 13 yıllık iktidarımızda spor alanında yapılamayan bir çok işi başarıyla hayata geçirdik. Halkımızın desteğiyle bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.”dedi. Ceyhan daha sonra Sanayispor yönetim kuruluna, antrenörlerine ve futbolcularına teşekkür ederek sporculara baklava ikramında bulundu.
Siyasetin yoğun temposuna kısa bir ara veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Sanayisporlu futbolcularla birlikte maç yaptı.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala siyasette hareketli günler geçiren, AK Parti seçime harıl harıl çalışılırken bir yandan da 16 Ekim Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Gebze’de gerçekleştireceği miting hazırlıklarını gerçekleştiriyor. AK Partinin hiç şüphesiz ki en yoğun siyasilerinden olan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek kendini yeşil sahalara attı. Gençlik dönemlerinde de futbolla haşir neşir olan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün İzmit Sanayispor’un daveti üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vinsan Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana katıldı.

 

BİR DE GOL ATTI

Futbolcularla birlikte çift kalede forma giyen İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, çift kalede şık bir gol attı. Siyaset sahnesindeki başarısını yeşil sahalarda da gösteren İl Başkanı Ceyhan attığı golle karşılaşmayı izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Ceyhan, yeşil sahalardaki performansını değerlendirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Genç kadrosuyla amatörde başarılı bir şekilde mücadele eden, İzmit Sanayispor’lu kardeşlerimizle antrenman yapma şansı yakaladık. Seçim öncesinde sahalara inen bir teşkilat olarak, yeşil sahalarda da boy gösterme fırsatı bulduk. Bugün burada yeşil sahalarda olduğu gibi Allah’ın izniyle seçimlerde de başarılı olarak, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz ” dedi.

 

BAKLAVA İKRAMINDA BULUNDU

İl Başkanı Ceyhan Türkiye spor açışından bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Ceyhan yaptığı açıklamada ”Gençlerin sporla ilgilenmesini, takdirle karşıladığını ve her fırsatta hükümet olarak ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizce de amatörspor’a ve sporcuya her zaman destek olduk. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde gençlik ve spor alanında birçok yeni projeler bulunuyor. 13 yıllık iktidarımızda spor alanında yapılamayan bir çok işi başarıyla hayata geçirdik. Halkımızın desteğiyle bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.”dedi. Ceyhan daha sonra Sanayispor yönetim kuruluna, antrenörlerine ve futbolcularına teşekkür ederek sporculara baklava ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.