Ceyhan” Kocaeli 16 Nisan da gereken cevabı verecektir”

Gebze 25.03.2017 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan” Kocaeli 16 Nisan da gereken cevabı verecektir”

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasına yönelik çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor

      AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde ilçelerde gerçekleştirilen Sandık Müşahitleri eğitim programı Gebze ile devam etti. Sandık müşahitleri programına katılan il başkanı Şemsettin Ceyhan “Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi halk oylamasında Kocaeli olarak en yüksek oranda katkı sağlayacak ve Türk demokrasisine sunulan halk oylaması fırsatına milletimiz en doğru şekilde karar verecektir. Kocaeli’de oy kullanacak olan tüm siyasi parti mensubu hemşehrimden bunun bir parti seçimi değil, bir sistem değişikliği olduğu bilinciyle hareket etmesini ve oyunu kullanmasını istiyorum. Bu ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Kocaeli 16 Nisan’da gereken cevabı verecektir. Ben şimdiden emeği geçen milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il yöneticilerime, ilçe başkanlarıma ve teşkilatlarına, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza, sandık görevlilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. “dedi   BAŞKANLAR KATILDI Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın katıldığı programda 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili teşkilat mensuplarına ve sandık görevlilerine bilgiler verildi. Ceyhan “Biz inşallah 16 nisan da istediğimiz evet’i alacağız” dedi. Sandık Eğitim programına Gebze Belediye Başkanı, ilce başkanı, gençlik kolları başkanı, il başkan yardımcıları ve sandık görevlileri katılım sağladı.
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasına yönelik çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor

 

 

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde ilçelerde gerçekleştirilen Sandık Müşahitleri eğitim programı Gebze ile devam etti. Sandık müşahitleri programına katılan il başkanı Şemsettin Ceyhan “Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi halk oylamasında Kocaeli olarak en yüksek oranda katkı sağlayacak ve Türk demokrasisine sunulan halk oylaması fırsatına milletimiz en doğru şekilde karar verecektir. Kocaeli’de oy kullanacak olan tüm siyasi parti mensubu hemşehrimden bunun bir parti seçimi değil, bir sistem değişikliği olduğu bilinciyle hareket etmesini ve oyunu kullanmasını istiyorum. Bu ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Kocaeli 16 Nisan’da gereken cevabı verecektir. Ben şimdiden emeği geçen milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il yöneticilerime, ilçe başkanlarıma ve teşkilatlarına, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza, sandık görevlilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. “dedi

 

BAŞKANLAR KATILDI

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın katıldığı programda 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili teşkilat mensuplarına ve sandık görevlilerine bilgiler verildi. Ceyhan “Biz inşallah 16 nisan da istediğimiz evet’i alacağız” dedi. Sandık Eğitim programına Gebze Belediye Başkanı, ilce başkanı, gençlik kolları başkanı, il başkan yardımcıları ve sandık görevlileri katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.